Monday, May 28, 2012

Suraya (Bahagian 1)

Jam menunjukkan tepat pukul 2.30 pagi. Rosman masih belum boleh tido, matanya tetap segar bugar. Rosman bergerak perlahan, menyelinap kat ruang tamu. Berdebak-debuk jantung dia, Laju, macam orang lepas lari 100 meter. Berpeluh seluruh badan. Kerisauan melanda begitu dasyat sekali. Rosman berbaring atas sofa. Terlentang.

Lately ni Suraya dah berubah. Lain macam skit. Tak macam Suraya yg dia kenal sebagai isteri dia, sebagai gefren dia sebelom kawin tu. Dah dekat 3 ke 4 bulan Rosman perasan akan perubahan tu. Tak la ketara sesangat, tapi, sebab Rosman kenal sesangat hati budi Suraya, dia dapat rasakan getaran tingkah laku Suraya yg somehow sumbang dari Suraya yg dia tahu. Iyalah, bukan sehari dua dah kawin, dekat masuk 5 tahun, kalau campur dekat 3 tahun masa bercinta, ha! dekat 8 tahun tu. Anak sorang dah besar pun, dah sekolah tadika. Suraya dah ada jantan lain! Tu lah yg first first sekali tekaan Rosman. Tapi Rosman sabar lagi. Still bagi benefit of the doubt kat Suraya. Innocent until proven guilty.

Rosman tahu yg kebelakangan ini Suraya dgn dia selalu gaduh. Rosman pelik jugak pesal Suraya tak paham paham lagi. Dia keluar malam tu pun pasal jumpa client. Tak buat apa dan tak pernah tak balik rumah, walau lewat macammana pasti tidor kat rumah jugak. Ingat senang ker kerja marketing, ingat senang ker nak close deal. Kenapa la Suraya berdegil, hati batu menuduh dia yg bukan-bukan, Kepit pompuan lah, itu lah, ini lah.Tu la orang pompuan, laki keluar cari makan, dia tuduh layan betina. Tapi Rosman ketawa kecil gak, sebab, well, dah rasmi jantan, kalu tak kepit betina, tak la jantan namanya. Tapi Rosman still pertahankan maruah Suraya, takda affair diluar, cuma pompuan-pompuan yg dia kepit tu just one nite stand, eh! mana sampai one nite, takat tiga empat jam jer, lepas tu goodbye la, bukan buat apa-apa pun. Lagipun awek-awek yg dia kepit tu pun selalunya utk client, gadis rosak otak (GRO) kat karaoke lounge atau awek-awek kat club-club yg dikunjungi, takde la awek spesel.

Serba tak kena jer apa yg Rosman buat sekarang ni. Itupun bukan hari-hari dia keluar, cuma memang ada time tak leh nak avoid kerenah client ni, especially kalu kontrak yg besar, lagi besar la dorang nye makan, takkan nak gi minum teh mamak jer, sampai kiamat la tak dpt projek. Camtu la kat KL ni, u scratch my back, I scratch your back, tick tack toe, no money no show. I want some fun, u bring the hoe. Yg buat Rosman bengang, bila dia kat rumah, mana ada Suraya nak layan bebaik. Bila keluar marah, kena marah; bila duk rumah, tak pulak dapat layanan. Abih camna? Kekadang, rasa menyesal gak amik offer kerja kat tempat baru tu. Biar la duk kat opis lama, lagi best, tak pening kepala camni ngan kerenah bini cam ni. Hati Rosman kian mengeluh, nafsu Rosman kian menjerit, ego Rosman kian tercabar. Isteri yg sepatutnya menjadi tempat bermanja dan melepas kasih rindu dendam kini bagai bantal yg kaku dan suram, tiada lagi sentuhan mesra, tiada lagi gelutan nafsu dua pasang tubuh tanpa berpakaian menikmati keseronokkan berpelukan di pagi yg hening.

Hairan juga Rosman kemana menghilang keghairahan Suraya kerana dia tau, Suraya memang kuat nafsunya, tak padan ngan kecik, kekadang sampai tak terlayan dan semenjak-dua qmenjak ni langsung tak terjamah tubuh Suraya yg masih mantap dan seksi tu. Kenapa sekarang Suraya tak membenarkan dia menyentuh, memegang dan menjamah tubuh seksi tu? Kenapa? Mengapa? Besar sangat ke dosa dia keluar malam carik rezeki tu sampai Suraya boleh membekukan nafsu kepadanya? Kemana tempiasan nafsu Suraya pergi? Kat siapa? Bolehke Suraya bertahan begitu lama? Fuhhhh, beribu soalan dalam kepala Rosman. Dah dekat 2 minggu Rosman tak menjamah Suraya, haru biru dah si Rosman, air dah naik kepala, jgn kan bersetubuh, jgn kan blowjob, handjob dari Suraya pun tak dapat. Hina betul Rosman rasa bila Suraya tolak mentah-mentah jer semua approach dia. Pegang atas tak buleh, pegang bawah lagi la tak dapat. Padahal, tak sampai 3 atau 4 bulan lalu sebelum dia dapat kerja baru ni, boleh kata hari hari dapat, dan kalu Suraya period, kurang-kurang pun blowjob dari Suraya tak pun handjob, lepas gak la, tapi sekarang, ! sentuh pun boleh kena maki ngan Suraya.

Kleennnnntang tung tang!!!!! whadaafarrrk!!! Hilang nafas Rosman kejap, berenti jantung Rosman, dua tiga degup jugak la ilang, terkejut besar dia. Pantek! Celaka betul! Rosman memaki hamun. Botol susu si Alia jatuh rupanya. Kusssss semangat. Sedar tak sedar, dah dekat pukul 4 pagi. Rosman naik bilik, baring sebelah Suraya. Rosman peluk Suraya, Suraya beralih jauh, lari dari pelukan Rosman. “ice queen!” suara hati Rosman “bastard!” suara hati Suraya dan pagi bertambah dingin, pagi yg selalunya bersahutan ketawa kecil Rosman dan Suraya kini sepi, katil yg selalunya beralun mengikut rentak paluan Rosman di atas Suraya kini diam membatu.

Suasana ofis kat KLCC tu sunyi pulak pagi tu. Suraya asyik termenung menenguk spreadsheet yg terbentang kat screen tu. Dah dekat 10 minit, spreadsheet yg sama, figures yg sama, tak berubah. Suraya cam zombie jer rupa dia. Mata pandang screen tapi kepala otak dah melayang ke mana. Dua tiga minggu ni dia bingung. Buntu. Gaduh ngan Rosman dah hampir tiap-tiap hari. Semenjak Rosman kerja kat tempat baru tu. Ialah gaji lebih, lega skit tiap-tiap bulan, tapi itu bukan yg dia nak, bukan duit penentu kebahagian. Terpikir gak apa yg si Rosman buat malam malam bila kluar jumpa client. “jumpa client ker ke lain?” bentak hati Suraya.

Dah hampir hari-hari atau tak pun seminggu pasti 2 atau 3 kali Rosman akan keluar malam, nasib weekend Rosman ada kat rumah. Kalu tak, mau Suraya mintak cerai dah. Berapa lama dah dia ngan Rosman tak bersama. Kalu bersama pun Suraya buat diam, cam bantal. Itu saja cara dia nak protest kelakuan Rosman. Biar dia rasa. Dia ingat aku ni apa, asal dia balik jer boleh projek? Balik pepagi buta, entah ke mana, entah pompuan mana dah di peluk, balik nak peluk aku, No way! Memberontak hati Suraya. Walau kekadang tu, Suraya gian gak, tapi dia keras kan hati. Well, dia pun manusia, ada nafsu. Dan sejak kebelakangan ni, nafsu tu blom diberikan perhatian yg secukupnya. Performance Rosman pun dah menurun.

Walaupun bila projek ngan Rosman, Suraya mengeraskan diri, tapi steam gak woooo, mana leh tak steam, tapi tu lah, Suraya blom apa-apa Rosman dah sampai. Lagi la geram hati Suraya. Bertambah mendidih darah Suraya, rasa nak maki jer Rosman masa tu jugak. Nak kena bangun, basuh, dah tu tido balik. Menyusahkan jer. Sedap tak jugak. Suraya tahu, Rosman buleh memberikan kepuasan kepadanya, membawa tubuhnya bergegar dgn letupan orgasma melalui lidah atau jari Rosman tapi Suraya tak rela, tak sudi Rosman berbuat begitu. Bukan Suraya tak rindu sentuhan berahi macam tu tapi Suraya lebih rela menanggung derita tak kesampaian dari memberikan Rosman the pleasure to make her cum. Biar dia rasa!

Suraya cuba start keje balik. Cashflow analysis project kat Melaka tu memang kena siap petang tu gak. Boss dah melalak tak tentu arah. Suraya berkelip-kelip tengok screen. Tapi tangan dgn otak dia tak mau gak gerak. Macam traffic jam pulak. Kepala otak Suraya melayang ke pemuda yg dah dia kenal, tapi tak kenal. Nak kata kenal, nama dia siapa pun Suraya tak tahu. Nak kata tak kenal, tapi bila berbual dah macam kenal bertahun-tahun. Tak terniat Suraya nak tanya nama dia dan mamat tu pun tak pernah bagi tau. Tapi bila pikir balik, jumpa pun hanya dalam panggung wayang, mana ada orang bercakap berbual masa tengok wayang. Berbual pun berbisik bisik. Uuhhhh, seram jugak Suraya mengenang bibir budak tu berada dekat sangat dengan telinganya. Naik bulu roma. Cara dekat dekat camtu jer leh berborak walaupun bukan ramai sangat orang dlm panggung tu dan yg ada dalam tu pun bukan interested nak dengar perbualan orang lain, sibuk projek adalah. Suraya pun macam merelakan saja cara mereka berdua berborak.

Pertama kali Suraya nampak budak tu masa mula-mula gi tengok wayang kat Suria tu. First time tu, takde apa apa, lepas tu minggu depan tu, pegi tengok lagi dan masa tu lah nampak budak tu second time. Alahai, sah! memang cute nya. Dgn tinggi lampai, kulit putih, rambut tarik belakang, segak, kemas. Sedap mata memandang. Tak berkelip jugak Suraya memandang budak tu, sampai lah tenungan dia dibalas. Argh! Termalu skit Suraya, tapi dia control ayu walau hati berdebak debuk. Balik rumah petang tu pun muka budak tu tak mau hilang dari benak si Suraya. Suraya asyik termenung. Cam mabuk kepayang. Kekadang Suraya gelak sesorang gak. Malu pun ada. Ialah, dia bini orang, dah nak masuk 34, dah tua, dah kategori veteran agaknya, budak tu baru 23 ataupun paling paling pun 25.

Muka budak tu asyik muncul jer, kemudian dada dia yg bidang, lengan dia yg kekar, perut dia slim jer, tinggi pulak tu. Mungkin lebih 6 kaki tinggi berbanding dgn Suraya yg hanya 5 kaki 1 inci saja. Tenggelam aku kalau kena peluk! hihihi.. Suraya mengelamun. Blushing jugak Suraya mengenangkan lamunan dia tu, tak sangka ada jugak lagi perasaan seperti tu dalam diri dia. Alah, lantak la, aku tak buat apa pun, aku tak buat salah, no harm apa Suraya mententeramkan hati sendiri. “Hoi pompuan!” jerit Wati, terus je melepap atas kusi depan meja Suraya, terkejut jugak Suraya kena sergah cam tu, bila pulak si Wati ni muncul. “haa, apa ko nak”
ko mengelamun apa tadi minah? Tak berkelip kelip tengok pc tapi jari tak jalan, ko nengok gambar bogel yer” sakat si Wati “eh, takde lah, ada ada jer la ko ni Wati, ko ingat aku macam ko ker, taukeh porno” giliran Suraya pulak smash si Wati. Memang Wati la tokan gambar gambar blue kat opis tu, sapa tak tahu, entah mana dia dapat supply entah, tiap tiap hari pasti adalah e-mail dari Wati yg membawa pelbagai gambar aksi aksi menarik.

Wati gelak besar dan terus berlalu. Suraya lega sikit dgn gurauan Wati tadi, at least lepas tension kejap. Suraya takde tempat lain nak mengadu, nak lepas perasaan. Nak citer kat si Wati, uih, nak mampos, mulut radio dia tu bukan ada insuran, silap silap, satu KLCC tau dia ada problem ngan Rosman. Suraya meneruskan kerja. Terhegeh-hegeh kepala otak dia menyusun angka-angka dalam kotak-kotak yg berderet deret. Nasib la Excel ni total sum automatic, kalu tak jenuh. Jari Suraya bermain di keyboard, fikiran Suraya bermain dgn memori jejaka kenalan baru dia tu. Hensem, cute sangat. Suraya tersenyum. Menggigil Suraya mengenangkan jejari jejaka tu. Memang panjang, kekar, tapi rapi, kemas, bersih, tersusun. Ingin sangat Suraya memegangnya, meramas jejari tu dalam tangannya. Rosman dah tak wujud dalam diri Suraya ketika itu. Hanya khayalan Suraya yg ujud. Khayalan terhadap belaian jejari orang yg belum di kenali di tubuh Suraya. Lembutnya jejari itu bergerak, tapak tangan yg agak kasar menambah nikmat geseran pada alur dada Suraya. Menyelinap terus jejari asing itu ke sangkar buah dada Suraya yg masih kenyal, masih mantap dan menggiurkan. Terasa tersentap naluri Suraya membayangkan putingnya diulit, dipicit, dicubit oleh jejari itu. “uuuhhhhhhhh!..this isn’t happening to me!!” Suraya mengeluh mengenang kekeliruan dalam jiwanya. Tapi Suraya tidak dapat membendung gelora khayalan itu. Memang sudah lama dia tidak berasa ghairah begini dan memang sudah lama, atau mungkin tidak pernah, seseorang lelaki dapat membuat dia sebegitu berahi.

“rrinnggggggggggggg” terkejut Suraya, telefon atas meja berbunyi “hello, Su speaking”
yang, its me suara Rosman berkumandang “hi honey” jawab Suraya ringkas “yang, I’ll be late tonite, can u catch a cab home, I kena pegi presentation kat Port Klang, please, ok” Rosman merayu yer lah, pergi lah, tak balik pun takpe cemuh Suraya, geram, marah, ingat senang ke nak dapat teksi kat KLCC time balik nanti. Kalau nasib tak baik, ari ujan, jem giler la jalan kat depan tu. “bastard!!!” hati Suraya memaki Lunchtime memang ramai orang. Berpusu-pusu. Tempat yg besar macam Suria KLCC tu pun rasa macam kecik dah, dah tak muat. Tak tau la dari mana datang orang. Suraya berjalan sorang. Memang selalu dia lunch sensorang. Budak-budak opis lain pun tah kemana dah lenyap. Kul 12.30 jer pada hari Jumaat, memang la sunyi sepi opis tu. Kekadang blom 12.30 pun dah lengang, yg tinggal cuma staff yg non Muslim, itu pun berapa kerat jer.

Suraya menyelinap ke counter jualan tiket. Dah jadi kebiasaan pulak Suraya pegi nengok wayang masa lunch break hari Jumaat. Tak terfikir jadi habit pulak semenjak first time pegi dalam sebulan lepas. Semenjak problem dia ngan Rosman mula sampai ke tahap maksimum. Masa panjang lunch break hari Jumaat memang macam bagi laluan jer menyokong habit baru Suraya ni. 12.30 ker 2.30, tapi kat opis tu memang hampir sumer orang terlajak la. Kul 3 atau 3.30 baru muncul balik. Ada gak yg tak muncul terus. Especially bila tau big bosses tak da. Tapi boss boss pun cam tu gak. Ilang terus. Staff lain pun sama la, unless yg ada kerja nak kena siap, itu kena la pepandai siapkan. Suraya tak kisah sangat cerita apa, cuma nak abiskan masa jer, sambil tu makan la sausage yg jual kat luar tu, dgn popcorn dgn coke. Simple lunch. Berdebak debuk juga hati Suraya. Adakah budak tu akan muncul hari ni. Minggu lepas dia ada. Dah 3 kali dah berbual-bual dalam panggung. Ni masuk kali ke empat. Suraya bayar tiket, terus jer ke kaunter beli makanan dan terus masuk. Panggung cerah lagi, senang cari tempat duduk. Free sitting. Orang tak ramai. Suraya nampak ada la tiga couple. Satu kat tengah, satu kat sudut kiri belakang dan satu kat hujung belah kiri screen.

Suraya seperti biasa duduk depan sekali, belah tepi sekali. Takde orang kacau. Krup krap krup krap mulut Suraya mengunyah popcorn. Hari ni tak beli sausage, pagi dah heavy breakfirst. Selang beberapa minit, panggung gelap. Budak tu tak tiba lagi. Suraya pun mati akal jugak dgn perasaan dia yg macam menanti-nanti kehadiran budak tu. Keliru jugak dia. Kenapa dia berperasaan begitu. Rasa rindu pulak. Suraya senyum sendiri. Beberapa iklan muncul di screen. Suraya merenung screen, tak berkelip. “hai” tetiba suara di belakang Suraya terkejut jugak Suraya, bila masa budak tu muncul Suraya toleh, budak tu senyum. Ishhhh! Manis nye senyum, berlesung pipit budak tu. Suraya tersipu-sipu. Dia pun musykil camna budak tu leh tahu panggung yg mana dia berada. “hai” balas Suraya pendek “nak popcorn?” pelawa Suraya sambil menyua bungkusan kearah pemuda yang duduk belakangnya “come here la, sit besides me” ajak Suraya, yg terus terkejut dgn dirinya sebaik sahaja ajakan tu keluar dari mulutnya. Suraya sendiri heran kenapa dia begitu berani hari ini untuk mengajak lelaki tu duduk disebelahnya “sure, thanks..” laju jer pemuda tu bangun dan mengambil tempat sebelah Suraya “takpe ke I duduk sebelah ni” sambil tangan dia yg kekar tu pantas masuk dan mengambil beberapa butir popcorn. “hmm, takpe, I trust u, dah dua tiga kali u asyik duk belakang I jer, susah nak berbual.” Budak tu diam, mengunyah perlahan jer. “Siapa nama u” Suraya bertanya. Memang dia dah nekad jugak kalau budak tu datang hari ni, mesti dia nak tau namanya. “Izwan, nama u?”
Su

Opening credit bermula. Cerita “Ali” lakonan Will Smith. Memasing tak banyak cakap, duduk menikmati lakonan dan jugak popcorn. Sesekali berlaga jugak tangan dalam bungkusan popcorn tu. Memasing senyum, tak kata apa apa, Suraya blushing. Bila tersentuh jejari Izwan bzzttttttt! cam kena bug zapper seluruh anggota Suraya. Dah lama Suraya tak rasa begitu. Horny! That’s the word. Perkataan yg tepat menjelaskan keadaan Suraya. Ye lah, dah lama tak dapat. Suraya tak dapat membendung perasaannya. Suraya tewas dgn Izwan. Dgn ketampanan Izwan, dgn kejantanan Izwan, tak pernah Suraya merasa perasaan begini. Izwan terlalu dekat dgnnya, rapat, bahu bersentuhan, sesekali Izwan tunduk rapat ke pipi Suraya untuk membisikan sesuatu, Suraya di landa gelora, Nafas Izwan yg panas di telinga Suraya menaikkan nafsu Suraya. Jejari Izwan yg acap kali bergaul dgn jemari Suraya menyentuh bukan saja jemari Suraya yg halus itu, tapi sampai terus ke dalam kalbu Suraya. Suraya makin mabuk, makin tenggelam, makin hilang pertimbangan. Izwan tetap tenang. Suraya tak senang duduk. Macam cacing kepanasan. Duduk serba tak betul. Sekejap sekejap Suraya menyilang kaki. Makin tersepit celah kelangkang Suraya, makin horny Suraya. Suraya turunkan kaki, dan betis mereka bergesel. Ohhh! Keluhan di hati Suraya. Bertambah naik gelora Suraya. Sikap cool Izwan yg macam takde terusik menambah kegeraman Suraya. Mencabar kewanitaan Suraya.

Pandai Izwan berbual, berjenaka, mengayat Suraya. Puji-pujian Izwan pada Suraya mengangkat Suraya tinggi. Cloud Nine lah kata omputeh. Sesekali, bila tangan bersentuhan, Izwan sengaja memainkan jarinya di tangan Suraya. Kekadang tu sengaja membelai rambut Suraya yg menutupi telinga Suraya. Alasan nak alihkan rambut supaya senang nak cakap. Tapi alasan jer la, yg sebenar nak usap pipi Suraya. Leka Suraya, hilang tension, seronok, macam masa anak dara tengah dating dan bergurau senda dlm panggung wayang. Sedar tak sedar, tangan Izwan dah merangkul leher Suraya dari belakang, bermain-main di bahu dan lengan Suraya. Kekadang lembut Izwan membelai pipi Suraya. Izwan tetap berborak, tetap mengayat, melarikan pemikiran Suraya dgn kata-kata sambil meraba kawasan-kawasan tertentu. Lemas Suraya, otaknya bertalu-talu memproses kata-kata Izwan sambil tubuhnya dirangsang dgn perlahan. Sentuhan demi sentuhan Izwan kena pada tempat-tempatnya. Keberanian Izwan menakluki perasaan Suraya. Tak terdetik hati Suraya melarang Izwan dari mengusiknya, malah merelakan jejari dan tangan Izwan berleluasa. Berahinya Suraya ketika itu tak terkata. Ketampanan Izwan, kepetahan Izwan, kelembutan setuhan Izwan membuka semula pintu nafsu Suraya yg terkunci rapat. Suraya dan Izwan keluar dari panggung berpegangan tangan. Dengan berani Izwan menangkap tangan Suraya dan Suraya tergugup, terasa dihargai sangat dgn tindakan Izwan itu, tak sempat nak pikir apa-apa, terus saja Suraya menggengam jari-jari Izwan tu. Mesra sungguh Izwan dan Suraya. Dan ketika menghampir pintu keluar ke mall, Izwan pantas memberi kucupan pada pipi Suraya, Pantas, lembut, mengasyikkan. “next week yer, Su, bye” dan Izwan hilang dicelah-celah orang ramai. Suraya berjalan, macam jalan atas angin jer. Terawang-awang langkah Suraya, tersenyum-senyum Suraya seorang diri.

Gaduh besar lagi. Perang tercetus. Rosman dan Suraya bercakaran. Bukan perkara asing semejak akhir akhir ini. Dan seperi biasa ianya berpunca dgn perkara yg Rosman fikir tak sepatutnya menyebabkan perang sebesar itu. Tapi silap Rosman gak to bring the matter up secara mendadak, Cuma yg Rosman bengang adalah dia nak mengatakan dia faham apa yg Suraya lalui dan sanggup memaafkan Suraya kalau Suraya dah ada jantan lain, selagi Suraya tak buat apa apa dgn jantan tu.”what right do u have to look into my personal stuff, are u spying on me?!!” jerit Suraya “laaar, mana ada I spy on u, I nak carik duit kecik dalam purse u, tak sengaja I jumpa tiket wayang tu, bukan nak spying on u ker aper” bentak Rosman “sudahlah u, merepeklah u kata cam tu, u memang nack carik salah I, I pegi nengok wayang sensorang, itu pun salah?” Rosman heran juga kenapa mati-matian Suraya menengkingnya kerana perkara tu. Kalau takde, kata jerlah takde. Habis cerita.Rosman pun bukan nak marah sesangat, cuma nak penjelasan, for Suraya to come clean with him, tu ajer. “u keluar memalam tu, balik nak subuh, I takde tanya apa pun, I takde siasat apa pun, wallet u ker, kereta u ker, handphone u ker, apa ker, yg u buleh nak gelodah purse I, kenapa? nak cari apa? nak tau I ada jantan lain ke tidak? haaa!?? puas hati dah sakitkan hati I, are u satisfied?” “alaaaa susah la cakap ngan u ni, tanya sikit nak marah”
of coz la Im angry, u buat I macam ni, dah tu berani pulak spying around my private stuff, tuduh I yg bukan bukan, haaa! apa yg u dapat? nak carik salah I, salah u sendiri u tak sedar!!!” Kesitu pulak. Tu yg Rosman boring sesangat. Balik-balik salah dia, Pusing kiri kanan, dia gak yg salah.

Dua-dua panas baran, dua-dua tak mau mengalah. SLAMMMMMMMM! Pintu bilik berdentum dgn hebatnya. Suraya kurung diri dalam bilik. VROMMMMM! Rosman naik kete, kluar rumah gi carik ketenangan entah kat mana. Suraya bangun longlai terus menuju semula ke bilik air. Suraya membuka baju dan tights yg dipakainya. Mungkin lepas shower nanti, dia akan lebih tenang dan tenteram. Matanya bengkak setelah menangis tadi. Marah masih ada pada Rosman yg dah hilang entah kemana. Kenapa la tak pujuk dia, kenapa lah nak tunjuk keras kepala kat isteri sendiri, pikir Suraya. Benci sangat ker kat aku?Kurang lawa ker aku ni sampai tak lekat kat rumah dah sekarang ni? Bertalu-talu soalan timbul di dalam kepala Suraya. Suraya membuka kembali towel yg membungkus tubuhnya sambil berposing seketika depan cermin, melihat lekuk dan lurahnya tubuhnya yg masih menggiurkan. Cellulite di perutnya dan pehanya tak jelas, kulit putih gebu Suraya mengabui garis-garis hodoh itu.

Tubuhnya masih kecil molek. Tak satu pun bahagian yg menggelebeh, still macam anak dara lagi dan masa lahirkan Alia pun through ceaserian, ikut tingkap, rongga nikmatnya masih belum terjejas. Grip masih kuat! Breast Suraya tetap unggul masih tegak dan putingnya masih indah, tersembul dengan penuh kegemilangan. Dan Suraya kembali menangis, menghempaskan diri atas katil. Sendirian Suraya di bilik, teresak-esak. Fikirannya melayang tak tentu arah, kusut masai dan dalam kekusutan itulah, Izwan muncul dengan jelas. Terbayang-bayang Izwan menyentuhnya. Fantasi itu begitu real sekali dan gelora berahi datang menyerang. Suraya cuba melawan perasaan itu. Dalam sedih, dalam esakan berlinangan airmata, Suraya boleh naik berahi bila mengingatkan Izwan. Terasa bagai tangan Izwan yg sasa, jejari Izwan yg membelai, sampai jauh dalam tubuhnya. “nooooo..” teriak Suraya,
not now.. tapi usaha Suraya melenyapkan memori itu sia-sia, semakin lemah suara hati Suraya melawan perasaan berahinya itu. Walau Suraya tak ingin perasaan itu menguasai dirinya, namun, Izwan muncul juga dibenaknya. Lagi dia berusaha untuk melupai, untuk melenyapkan memori itu, lagi deras memori itu datang, lagi real, lagi meluap-luap.

Senyuman Izwan, wajah tampan Izwan dan jejari Izwan, satu persatu muncul membawa kenikmatan padanya. Setiap bayangan sentuhan Izwan dapat dirasa oleh Suraya seolah-olah Izwan ada di situ. Suraya terus bergelumang dalam nikmat itu, menempuh perasaan yg dibawa bayangan Izwan kepadanya dan dalam tidak sedar, jejari Suraya sendiri membelai mutiara nikmatnya. Terlalu sensitif saraf kegemilangan Suraya itu, saraf yg membonjol, saraf yg peka pada rangsangan dan ketika jejarinya sendiri menguis bonjolan itu, Suraya lemas, Suraya mendesah, Suraya meminta, merayu, Suraya mengerang keasyikkan kesedapan. Masturbasi kali ini memang amat berlainan sekali, nafsu Suraya meningkat berkali ganda disebabkan bayangan pada Izwan. Ooohhhh yesss..yessss Suraya mempercepatkan stimulasi jarinya pada clitoris yg membengkak itu.

Saraf itu memang jelas telah menjalankan fungsi utamanya dgn dedikasi yg tiada bandingan. Nikmat yg menjalar amat mendalam, amat berkesan dan dibuktikan dgn erangan mulut Suraya dan Suraya meledak dilanda ribut keenakkan, menggegarkan setiap otot didalam tubuh Suraya, membawa keamanan pada fikirannya yg berkecamuk itu. Suraya berasa lega sekali. Hilang sebentar kerisauan dalam dirinya. Dan Suraya melelapkan mata seketika untuk berehat, untuk mengembalikan tenaganya yg telah surut ditelan nafsu berahi. Senyum terukir di bibir Suraya, bibir yg sebelum itu mencebek dgn penuh kebencian pada Rosman.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment