Monday, June 11, 2012

Mangsa Nafsu (Bahagian 2)

setelah kejadian di ladang kelapa sawit hari itu, cikgu norhayati cuba untuk mengelak dari bertemu dengan abg mat, jirannya itu. apabila waktu ptg, semasa suami cikgu norhayati membasuh kereta, memang abg mat sengaja datang ke tepi pagar mereka lalu berbual2 dengan suami cikgu norhayati. melihat kehadiran abg mat itu, cikgu norhayati terus masuk kedalam rumah. sumai cikgu norhayati tidak mengesyaki apa2 walaupun abg mat telah berjaya menikmati tubuh isterinya itu. tetapi, lama kelamaan suami cikgu norhayati berasa aneh juga kerana setiap kali abg mat datang berbual, pasti cikgu norhayati akan masuk kedalam rumah. suami cikgu norhayati bimbang sekiranya perbuatan cikgu norhayati itu menyebabkan jiran mereka itu berkecil hati.

hinggalah pada suatu ptg, suami cikgu norhayati menjemput abg mat untuk makan malam dirumah mereka kerana isteri abg mat pulang ke kampung. yang tinggal hanya abg mat dengan 5 org anaknya sahaja. abg mat apa lagi, dengan senang hati menerima pelawaan suami cikgu norhayati. didalam kepalanya mula memikirkan apa yg bakal dilakukan pada cikgu norhayati dirumah cikgu norhayati sendiri malam nanti.

"abg dah pelawa abg mat untuk makan malam bersama kita malam ni, kesian dia , isteri dia balik kampung, takde org nak masak untuk dia" kata suami cikgu norhayati.

hati cikgu norhayati berdebar apabila memikirkan bahawa mereka akan makan semeja malam nanti. namun begitu hati cikgu norhayati lega juga kerana dia memikirkan bahawa suaminya juga ada bersama mereka, takkan abg mat dapat melakukan apa2 kepadanya.

malam itu tepat jam 9 malam, abg mat pun datang dengan 5 orang anaknya. suami cikgu norhayati menyambut mereka dengan gembira tanpa menyedari abg mat mempunyai niat serong terhadap isterinya itu. sementara menunggu cikgu norhayati menghidangkan makanan, mereka berbual2 dahulu sambil menonton tv. anak2 abg mat semuanya kelihatan begitu mesra dengan suami cikgu norhayati. anak abg mat yg sulung berumur 19 tahun, manakala yg paling kecil sekali berumur 13 tahun.

mata abg mat menjeling2 kearah dapur untuk melihat tubuh cikgu norhayati. malam itu cikgu norhayati memakai baju kebaya ketat berwarna hijau muda. cikgu norhayati juga mengenakan tudung hijau agar padan dengan kebayanya. abg mat menelan air liur apabila melihat punggung cikgu norhayati yg padat disebalik kain kebayanya yg ketat itu. cikgu norhayati perasan yg mata abg mat selalu memandang kearah buah dada dan juga pantatnya malam itu, tapi cikgu norhayati buat tak tahu sahaja kerana dia yakin abg mat takkan berani melakukan apa2 terhadapnya kerana suaminya ada bersama.

waktu makan pun tiba. suami cikgu norhayati makan sambil berbual mesra dengan abg mat serta anak-anaknya. cikgu norhayati pula lebih byk mendiamkan diri dari turut serta dalam perbualan mereka. sedang mereka menikmati makan malam itu, tiba2 anak abg mat yg berumur 13 tahun itu dengan tidak sengaja telah terlanggar gelas minumannya. air yg tertumpah dari gelas itu mengalir lalu mengenai kain kebaya cikgu norhayati. habis basah kain cikgu norhayati terkena air oren.

abg mat segera menunjukkan sikap baiknya pada suami cikgu norhayati dengan meminta maaf berkali2 atas kesalahan anaknnya itu. suami cikgu norhayati berkata tak mengapalah kerana dia bukan sengaja. cikgu norhayati pun meminta diri untuk kedapur kerana ingin membersihkan kainnya yg basah itu. mata abg mat memerhatikan setiap ayunan punggung cikgu norhayati sewaktu cikgu norhayati melangkah menuju ke dapur.

"eh tiba2 perut saya ni buat hal pula, boleh saya gunakan tandas sekejap?" tiba2 sahaja abg mat bersuara kepada suami cikgu norhayati.

"boleh,apa salahnya, tandas dibelakang, masuk terus kedapur dan pintu yg paling tepi sekali" balas suami cikgu norhayati.

abg mat terus bangun menuju kedapur dengan rancangannya untuk menjamah tubuh cikgu norhayati lagi.

didapur pula, cikgu norhayati sedang mengelap kain kebayanya yg telah dibasahi air oren itu. habis bahagian pahanya bertompok2 kerana kesan air oren itu. cikgu norhayati tidak menyedari yg abg mat telah berdiri dibelakangnya. dengan tiba2 tangan abg mat yg kasar itu memeluk cikgu norhayati dari belakang sambil meramas2 buah dada cikgu norhayati dengan kuatnya.

cikgu norhayati tergamam dengan perbuatan abg mat itu. cikgu norhayati membuka mulut untuk menjerit, tapi dengan pantasnya tangan abg mat mencekup mulut cikgu norhayati.

"kalau cikgu nak suami cikgu tahu tentang apa yg telah kita lakukan di ladang hari tu, cikgu jeritlah. saya tak kisah, yang rugi cikgu, bukan saya, hehehehe..." ugut abg mat pada telinga cikgu norhayati. "kalau cikgu nak rahsia cikgu selamat, lebih baik cikgu ikut saja cakap saya" kata abg mat lagi.

tangan abg mat terus memerah dan meramas buah dada cikgu norhayati. perlahan2 abg mat melepaskan cengkaman tangannya dari mulut cikgu norhayati setelah dia yakin cikgu norhayati tidak akan cuba menjerit lagi. air mata cikgu norhayati mengalir kerana dia bimbang sekiranya suaminya akan masuk kedapur dan melihat dirinya yg sedang digomoli oleh abg mat itu.

"tak guna cikgu menangis, baik cikgu berikan kerjasama, nanti cikgu pun akan merasa puas juga" kata abg mat lagi sambil menekankan batangnya yg telah keras didalam seluarnya itu ke alur punggung cikgu norhayati.

tangan abg mat kini telah membuka 2 butang atas baju kebaya ketat milik cikgu norhayati. tangannya terus menyusup kedalam bra cikgu norhayati lalu memicit2 puting buah dada cikgu norhayati. cikgu norhayati menjadi terangsang apabila puting buah dadanya itu dpicit2 kuat oleh abg mat. perlahan2 mulut cikgu norhayati mengeluh kenikmatan. abg mat tersenyum kerana dia tahu cikgu norhayati sudah mula memberikan kerjasama kepadanya. dia juga akan pastikan yg cikgu norhayati akan terus menjadi hamba nafsunya.

sekarang tangan abg mat telah beralih ke arah pantat cikgu norhayati pula. abg mat menggosok2 pantat cikgu norhayati dari luar kainnya. semakin lama, semakin laju gosokkan tangan abg mat. cikgu norhayati mula merasakan lubang pantatnya telah mulai basah. setelah puas, abg mat membuka zip kain kebaya ketat cikgu norhayati. zip itu terletak di bahagian punggung. tangan abg mat dengan pantas menyusup masuk kedalam kain cikgu norhayati lalu mengorek2 lubang pantat cikgu norhayati dengan 2 batang jarinya. diputar-putarkan jarinya itu hingga menyebabkan terangkat2 punggung cikgu norhayati menahan nikmat.

setelah abg mat melihat cikgu norhayati hampir klimaks, dia mencabut jarinya lalu membuka zip seluarnya.abg mat menyuruh cikgu norhayati agar melakukan blow-job lagi ke batangnya itu. perlahan2 cikgu norhayati yg sudah terlalu ghairah itu melutut didepan abg mat lalu menghisap batang abg mat perlahan2. abg mat mengocok2 batangnya kemulut cikgu norhayati. setelah 10 minit cikgu norhayati melakukan blow-job ke batang abg mat itu, abg mat pun klimaks. beberapa das pancutan air mani yg dilepaskan oleh abg mat itu semuanya memasuki mulut cikgu norhayati. kerana terlalu banyak air mani abg mat didalam mulut cikgu norhayati, ada yg meleleh keluar melalui rekahan bibir cikgu norhayati itu.

"sekarang cikgu telan semua air nikmat yg telah saya berikan pada cikgu itu" kata abg mat.

cikgu norhayati menggelengkan kepalanya kerana enggan menelan air mani abg mat yg masin itu.

"kalau cikgu tak telan, nanti saya beri pita rakaman hari tu pada suami cikgu, nak?" ugut abg mat.

terpaksalah cikgu norhayati menelan semua air mani abg mat tu dengan muka yg berkerut menahan loya. abg mat membetulkan seluarnya lalu mengucup dahi cikgu norhayati sambil tersenyum sinis. abg mat sengaja membiarkan cikgu norhayati tidak mencapai klimaks kerana dia ingin menyiksa hamba nafsunya itu. abg mat pun keluar ke ruang makan semula dengan wajah wajah yg ceria.

"hah macam mana? dah lega ker?" tanya suami cikgu norhayati yang masih belum menghabiskan makan malamnya kerana menunggu abg mat yg disangkakan ke tandas itu tadi.

"dah.. selesa sekali rasanya" ucap abg mat. memang dia merasa sangat selesa kerana air maninya yg telah seminggu bertakung itu telah habis disedut oleh cikgu norhayati yg cantik itu.

mereka pun meneruskan makan malam mereka yg terganggu itu. cikgu norhayati setelah membetulkan pakaian serta tudungnnya itu pun keluar ke ruang makan semula dengan wajah yg serba salah. abg mat hanya tersenyum melihat cikgu norhayati.senyuman penuh rahsia yg hanya diketahui oleh dirinya serta cikgu norhayati sahaja. setelah selesai makan malam, abg mat dan anak-anaknya pun pulang.

malam itu suami cikgu norhayati merasakan sedikit aneh kerana apabila dia mengadakan hubungan seks dengan cikgu norhayati, dirasakan pantat cikgu norhayati telah terlalu lencun, seolah2 cikgu norhayati telah beberapa kali di kongkek pantatnya malam itu. cikgu norhayati juga kelihatan amat ghairah melakukan hubungan seks mlm itu. mana tak ghairahnya,cikgu norhayati melepaskan segala nafsunya yg tak sampai semasa diperkosa oleh abg mat di dapur awal tadi. suami cikgu norhayati sedikit pun tidak menyangka sudah 2 kali abg mat itu menjamah tubuh isterinya...

No comments:

Post a Comment