Tuesday, July 31, 2012

Skandal Keluarga Razlan (Bahagian 2)

"Kenapa abang tak bagi tahu Azizah tentang perkara ni?"

"Abang takut nanti Azizah marah."

"Ooooo... tau takut. Dah lama abang buat benda ni?"

"Tak juga, baru sahaja."

Azizah terpandang balak suami Tini yang separuh mengeras, agak panjang dan besar juga. Puki Azizah kembali berair. Diusapnya perlahan-lahan. Azizah meminta kebenaran kepada suaminya untuk duduk di sebelah suami Tini. Suaminya hanya tersenyum.

"Hai saya Azizah."

"Saya Kamal... cantik buah dada kamu, boleh saya rasa?"

"Rasa saja? Kalau nak dibuat harta untuk malam ni, Kamal tak sudi?"

"Kamu meminta, saya menerima sahaja."

"Gagah pisang ni, boleh saya makan?"

"Pisang ni kegemaran semua, silalah kalau kamu sudi."

Sepantas Azizah memegang balak Kamal, Tini muncul dibelakangnnya. Tini hanya tersenyum melihat suaminya. Bagi Azizah, dia agak malu pada Tini kerana balak yang sedang dipegangnya adalah milik Tini.

"Takpe Azizah, teruskan sahaja, saya merelakannya."

"Kamu tak kisah Tini?"

"Apa yang nak kisah kan, kita sama sahaja."

Langsung Azizah mengulum balak Kamal di hadapan Tini. Baginya tiada malu antara mereka lagi. Tini hanya tersenyum.

Kini diruang tamu itu dipenuhi oleh David, Razlan, Kamal, Lim dan juga Eugene. Mereka hanya memerhati Azizah dari belakang. Azizah begitu asyik mengulum balak Kamal.

Tini pula diapit oleh David dan Lim. Tini hanya tersenyum memperlihat telatah mereka. Kini Tini membelai balak kedua-dua pasangan Cina yang menghampirinya. Tini hanya tersenyum dan mula mengulum balak kedua pasangan Cina tersebut.

Sementara di rumah Azizah….

"Hai Diana baru pulang?"

"Iyer makcik, baru pulang dari bercuti."

"Ramai juga ke yang pergi Diana?"

"Oohhh taklah… saya dengan Wani dan Farah je makcik."

"Mana Wani dengan Farah?"

"Ada… mereka ada di dalam. Penatlah tu."

"Mak dengan ayah kamu mana?"

"Mak dengan ayah keluar, besok petang baru mereka balik. Makcik nak ke mana pulak?"

"Oooohhh makcik nak balik ke kampung. Hati-hati Diana, rumah sebelah pun tiada orang."

"Eeemmpphh baiklah makcik, saya masuk dulu nak rehat. Tadi terlupa angkat barang tertinggal dekat luar."

"Takpelah… kamu rehatlah, makcik pun nak bergerak dah ni!"

Sebaik Diana menutup daun pintu rumahnya, dilihatnya jam di dinding masih awal lagi, pukul 8 malam. Diana ke ruang tamu ingin melihat kawan-kawannya, apa yang mereka sedang lakukan.

Sampai sahaja Diana ke ruang tamu, Diana hanya tersenyum melihat kawan-kawannya yang sedang asyik dilamun nafsu. Farah kini terkangkang sambil di celah pehanya Ah Chong sibuk membersihkan puki Farah, sementara Wani pula di celah pehanya kelihatan Encik Raju membersihkan puki Wani dan Wani pula sibuk membersihkan balak Kumar. Masing-masing tidak sempat membuka baju. Wani dan Farah kelihatan ayu sekali memakai baju kurung dan tudung melayan nafsu serakah masing-masing.

Sedang leka Diana melihat rakan-rakannya melayan nafsu, dia didatangi dari belakang, Zul memeluk Diana dari belakang sambil tangan kirinya meramas payudara Diana.

"Encik Zul ni… tak sempat-sempat macam mereka ke?"

"Tak payah la berencik-encik dengan saya sayang…"

"Iyerla sayang tapi make sure kita orang punya keputusan bagus nanti ye!"

"Itu kamu jangan risau, tahulah saya dengan Encik Raju menyelesaikannya nanti."

Encik Zul dan Raju adalah pensyarah kepada Diana, Wani dan juga Farah di kolej. Sedang leka Raju membersihkan puki Wani, Wani bingkas bangun dan menolak Raju ke lantai. Bagi Wani lubang keramatnya sudah terlalu gatal dan dia tidak dapat bertahan lama lagi. Raju mengosok-gosok batangnya yang gagah seperti burung gagak hitam yang bersiap sedia untuk masuk ke sarang.

Wani membuka seluas kakinya. Kini dia membuka hook baju dalamnya dan melepaskan baju kurungnya. Wani telah sedia berbogel. Raju menghalang Wani membuka tudungnya. Raju inginkan wanita Melayu sejati menunggang gagak hitamnya.

Kini Wani memegang balak Raju, dia mencangkung betul-betul di bahagian tengah badan Raju, dihunusnya balak Raju ke telaga keramatnya. Wani menahan senak, balak Raju kini meluncur perlahan ke telaganya. Raju pula sibuk meramas-ramas buah yang sedia terhidang didepannya. Wani sudah sedia sepenuhnya dia mula acara menungang Raju.

"Emphhh... ahhhh.. emmpphh... "

"Wannii suka.. Wani suka balak India..."

"Emphhh suka sangat... suka batang India yang gatal macam you iishh… ahhh..."

Raju sudah bagai naik gila, dia mengunakan Wani semahu-mahunya seperti Wani bukan lagi anak muridnya lagi. Bagi Raju, Wani kini adalah anak jalang yang bertudung melayan nafsu serakahnya. Raju melipat kakinya ke atas, Wani terdorong ke depan kerana lipatan kaki Raju kini berada di punggungnya. Raju melajukan hentakkan, buah dada Wani bergoyang deras. Raju tidak melepaskan kesempatan mengigit manja ke atas puting susu Wani.

Kini Wani pula telah hilang arah, balak Raju tertanam bagai besi terpacak di dalam lubang keramatnya. Bagi Wani, dia hanya mahu lulus dalam apa jua mata pelajarannya, sementara itu Farah kini tengah melayan Ah Chong dan Kumar.

Kumar agak marah dengan Raju kerana Raju telah memiliki Wani sekarang. Bagi Kumar tiada masalah kerana dia sedang asyik meratah dubur Farah. Kemutan demi kemutan dia terima dari dubur Farah.

Ah Chong pula berada di bawah membalun puki Farah. Mereka betul-betul bekerja sama menikmati puki anak gadis Melayu ini.

"Aahhhh... emmpphh.. ahhh... ahhh Chong... masukkan dalam lagi ahhh Chong…"

"Uuhhh ahhh Farah. Isshhh ahhh... puki Melayu memang sedap ahhhh.. ishhh.. "

"Puki Melayu memang sedap tapppiii balak Cina tak sedaapp ahhh uhhh... pendeeekk ahh…"

Farah memaki hamun Ah Chong, manakala Kumar hanya tersenyum. Farah memaki Ah Chong, Ah Chong menarik balaknya keluar. Kumar megambil alih puki Farah dengan style doggy. Kini Ah Chong berada di depan Farah, muka Ah Chong begitu marah, sudahlah di dalam kelas mulut Farah sememangnya laser, kini Ah Chong memang ingin membalas dendam kepada Farah.

"Oooohhh kau cabar konek Cina pendek ya! Sekarang kau kulum konek Cina ni!"

"Uurgghhh... ahhh...empppphh... ahh Chong kau memang sengajakan ahhh uhhh…"

"Aarggghhh mulut kau memang sedap Farah, macam tuannya!"

Mereka semua tergelak sesama sendiri melihat telatah Ah Chong dan Farah. Ah Chong tak habis di situ, dia memuntahkan air nikmatnya ke dalam mulut Farah, ditekan balaknya ke dasar rongga mulut Farah sambil tangannya menutup hidung Farah. Farah tidak boleh berbuat apa-apa kecuali menelan kesemua air nikmat Ah Chong.

"Aahhhhh uuuuhhhh Farah kau memang nakal, habis semua air aku kau telan. Sedap tak air konek Cina? Hahaha!"

"Ahhhh uuuhhh Kumar aku juga mau air kau dalam mulut aku uuhh ahhh…"

"Kumar kau tengok perempuan Melayu ni, tak cukup lagi hahaha."

"Aahhhh uuuhh issshhh ah Chong aku akan tunaikan hajat dia aarrrggggggghhh!!!"

Terperanjat Farah dengan kehadiran air mani Kumar seperti air paip yang pecah menghamburi mukanya. Farah pantas bangun membuka tudungnya dan berlari ke bilik air membersihkan mukanya.

Wani pula sekarang sedang disula dari belakang sambil diperhatikan oleh Ah Chong dan Kumar. Asyik Raju meratah tubuh anak gadis ini, balak Ah Chong kembali keras. Dia sebenarnya geram juga pada Wani kerana di dalam kelas Wani adalah salah seorang gadis Melayu paling cantik yang ingin dia rasa pukinya. Kumar juga melihatkan tanda-tanda balaknya kembali keras.

Ah Chong berada di depan Wani sekarang, mula memegang kepala Wani, dihunuskan koneknya ke mulut Wani. Wani tidak membantah terus dikulumnya dengan cermat. Ah Chong merasakan sensasi luar biasa, aktiviti Raju terbantut seketika.

Kumar menyuruh Raju baring di bawah menghenjut puki Wani. Raju kembali ke posisinya. Raju menusuk kembali balaknya yang keras. Wani begitu senak menerima balak Raju, manakala Kumar sudah bersiap sedia dengan minyak pelincir di kepala balaknya, disapukan sedikit ke jubur Wani.

Wani yang asyik mengulum balak Ah Chong tidak menyedari kehadiran minyak di juburnya, sementara sensasi buritnya dihentak oleh Raju menyebabkan dia lupa arah.

Kini Kumar telah sedia sepenuhnya, balaknya betul-betul berada di muka jubur Wani. Sekali tusukkan merobos jubur Wani. Raju memberhentikan henjutan. Ah Chong pula mengeluarkan balaknya, serentak Wani mendongak ke atas menahan keperitan juburnya yang dara dirobos Kumar.

Meraung Wani. Mujurlah jiran tetangga tiada di kiri kanan rumah tersebut. 25 tahun tiada siapa yang meneroka lubang juburnya, kini Kumar merasmikan pemecahan dara jubur Wani.

Farah berlari ke depan melihat keadaan. Setibanya di depan Farah hanya tersenyum lalu menghampiri kawan baiknya.

"Emmppphhh Waniii macam mana kena sondol di belakang?"

"Eerjjjkk...Farah tolong aku... aku rasa koyak dekat belakang aku uuhh ahhh…"

"Kau jangan tahan nafas Wani, kau buat nafas seperti biasa ok. Lama-lama nanti dia ok."

Farah memberikan kata-kata semangat pada Wani. Kini Farah berbogel duduk di sebelah Ah Chong, yang mana balaknya kemas dikulum Wani. Kumar sudah tidak dapat bertahan lagi, begitu juga Raju. Serentak Kumar dan Raju melepaskan balak masing-masing. Wani dan Farah seperti pelakon lucah barat menanti hemburan air nikmat Kumar dan Raju. Sekali keluar memenuhi muka mereka berdua, bertaburan ada yang memasuki mulut mereka, ada juga berhamburan di muka dan juga rambut Farah.

Ah Chong juga tidak ketinggalan dendamnya pada Farah, belum reda disumbatnya balak ke dalam mulut Farah kesekian kalinya. Farah dinner air mani Ah Chong. Mereka keletihan. Farah dan Wani membersihkan diri mandi bersama.

Selesai mereka mandi, jam menunjukkan 12 tengah malam. Farah dan Wani kehairanan ke mana Raju, Ah Chong dan Kumar. Mereka berkemban mencari mereka bertiga.

Wani agak terkejut hampir terlepas gelas ditangannya melihat aksi seterusnya. Farah hanya tersenyum. Wani dan Farah melihat kawan baik mereka sedang dilanyak oleh 4 orang jantan!

Farah membuka ikatan kembannya meluru ke arah Diana yang sedang dilanyak. Dia begitu terangsang melihat Diana dilanyak sedemikian rupa. Wani masih di muka pintu melihat kawan-kawannya dilanyak oleh jantan-jantan buas kelaparan nafsu.

Bila diamati betul-betul, Encik Zul tiada di situ. Wani agak kehairanan d imana Encik Zul berada. Sedang asyik dia mencarik Encik Zul, tangannya direntap oleh seseorang.

Rupanya Encik Zul merentap tangannya. Encik Zul begitu ganas sekali. Wani tekejut dengan rentapan kasar tersebut. Bila mana Wani melihat di celah peha Encik Zul, tebeliak mata Wani melihat saiz balak Encik Zul.

Wani ketakutan. Di tangan Encik Zul kelihatan vibrator berpusing-pusing mengikut irama mesin. Pantas Encik Zul memeluk Wani dari belakang, ikatan kemban Wani ditanggalkanya. Encik Zul mula menggomol Wani di bahagian lehernya. Wani lemas.

Encik Zul tidak menunggu lama, dicapainya tangan Wani lalu diikat dengan kain. Wani agak terkejut dengan tindakkan Encik Zul, di sudut bilik terdapat sebuah kerusi kayu paras pinggang. Encik Zul membawa Wani ke situ.

"Tolong Encik Zul, jangan lakukan pada saya."

"Kamu juga perlu ikut jejak langkah mereka."

"Saya akan turutkan apa sahaja yang Encik Zul mahukan tapi bukan dengan cara begini."

Encik Zul tidak mempedulikan Wani, vibrator ditangannya mula menyumbat ke puki Wani. Wani tidak bermaya seolah vibrator mengerudi setiap pelusuk pukinya. Dia mula khayal dengan vibrator. Wani tertonggeng di kerusi, buah dadanya terjuntai di hujung kerusi.

Wani mula menunjukkkan aksi ghairah. Encik Zul mula megambil minyak pelincir dari Kumar, dicurahnya ke jubur Wani. Wani tidak menyangka juburnya akan di sula oleh kepala tomato Encik Zul.

"Jangan Encik Zul, saya merayu jangan lakukan di situ."

"Kalau kamu bagi saya, saya akan pastikan kamu akan lulus hingga akhir pengajian awak."

"Tolong lahhh Encik Zul, saya tak biasa."

"Tak sakit, sikit sahaja, ok Wani."

"Erkkkk mmmaaaakkk saaakkiitttt... arrggghhh uhhhh... Encik Zul tolong, koyak saya punya!"

"Sabar… sikit sahaja lagi."

"Tolong Encik Zul, tooolonnggg uuhhh emmppphhhh…"

Diana dan Farah hanya tersenyum melihat Wani pertama kali disula oleh Encik Zul. Kini mereka bertiga dara pingitan yang ayu lagi alim di luar menjadi habuan para jantan laparkan seks. Wani diliwat di atas kerusi manakala Farah dan Diana berkubang di atas katil. Wanita cantik kini dilanyak sehingga mereka tidak dapat berbuat apa-apa, padahal mereka tidak tahu mereka hanya dipergunakan oleh Encik Zul dan rakan rakan kelas mereka.

Pagi menjelang tiba. Diana mengemaskan bilik bersama rakan-rakannya. Kesemua jantan jalang juga sudah balik, si anak dara bertiga pula berjalan agak mengengkang sedikit.

Tepat jam 12 tengah hari, ibu bapa Diana balik. Mereka kesemua berlakon seperti biasa. Si ayah ke dapur lalu berbisik pada Diana.

"Macam mana malam tadi? Dah langsaikan hutang ayah pada Zul?"

"Sudah ayah… Diana dah gunakan budak dua orang tu sekali."

"Bagus… pandai anak ayah."

"Tapi anak ayah apa habuannya?"

"Nantilah… tunggu mak kamu tidur ya!"

"Ayah… Diana nak sekarang yang ini!"

Razlan tersenyum melihat anaknya menggengam balaknya.....

Skandal Keluarga Razlan (Bahagian 1)

Azizah mendongok ke syiling rumahnya, matanya seakan tidak mampu terbuka lagi, kuyu bak ingin tertidur dibuatnya tetapi katil yang sedang dibaringnya berkocak hebat, kadang kala dengusannya kuat sehingga dia tidak dapat menahan asakkan dari suaminya. Bukan suaminya tidak hebat di ranjang, Azizah juga tidak terlawan kehendak suaminya tiap kali beradu.

Kini Azizah tidak daya menahan asakan betali arus suaminya. Dia mengumpul setiap tenaganya memberikan kemutan terakhir pada petang itu. Razlan tidak mampu menahan kemutan Azizah, dia melajukan hentakkan dan kesekian kalinya Razlan menghemburkan air nikmat ke dalam telaga nikmat isterinya. Azizah memejamkan mata menerima berdas-das air nikmat Razlan. Razlan tersenyum puas berterima kasih kepada isteri tercinta.

Razlan meninggalkan Azizah terkedu di atas katil. Azizah faham benar perangai Razlan setiap kali habis bersetubuh, dia menghilangkan diri lepak di dapur minum kopi dan menyalakan rokok. Azizah bangun dari katil menarik cadar katilnya penuh dengan kesan air mani Razlan, maklumlah 4 kali petang ini dia disetubuh oleh Razlan. Azizah tidak bermaya berjalan menuju dapur hanya berkeadaan bogel,

"Sayang… malam ni kita makan luar ya?"

“Makan di mana abang? Lewat ke kita balik malam ni?"

"Abang nak jumpa client abang, lagi pun esok abang dah start keje."

"Emppphhh... bukan petang ni anak kita balik dari bercuti ke bang?”

"Iyer... abang dah pesan pada Diana, kalau dia sampai awal, abang tinggalkan kunci kat pasu bunga depan rumah kita. Jadi mudah dia masuk rumah."

"Kalau macam tu, ayang ikut abang la malam ni ye! Seronok jugak dinner kat luar."

Azizah senyum sambil mengelap sedikit lelehan air mani Razlan yang menuruni ke pehanya. Razlan dengan pantas menarik tangan Azizah. Di dapur itu juga Razlan sekali lagi memburit isterinya kali ke-5.

Azizah senyum, baginya walaupun letih tapi malam ini ada habuannya makan di luar, itu bagi Azizah tapi bukan Razlan, suaminya pula ingin melihat isterinya dilanyak oleh lelaki lain malam ini, demi mendapatkan projek dalam perniagaannya.

Malam menjelang, Razlan menyuruh Azizah memakai kebaya ketat. Azizah hanya menurut kata suaminya tercinta. Azizah pula memang pandai bergaya, dia juga ingin menaik seri bodynya. Sengaja dia memakai g-string dan baju dalam yang agak ketat supaya buahnya lebih menonjol di sebalik kebaya yang membalut tubuhnya.

Perjalanan mengambil masa yang agak lama. Azizah tak tahu ke mana arah yang Razlan tuju, dia hanya diam membatukan dirinya. Akhirnya mereka sampai tempat yang dituju, kawasannya agak privasi, tempat yang agak mewah dari kediamannya. Azizah hanya terpegun dengan pesekitaran barunya. Bagi Razlan dia sudah biasa dengan keadaan itu.

"Akhirnya tertamu terakhir kita sampai juga."

"Kami ingat kamu sudah tak nak join usaha sama ini Razlan."

"Jangan begitu David, aku betul-betul mahukan projek ini."

"Ini isteri kamu Razlan?"

"Ya... Azizah."

"Azizah… nice to meet you."

"Me too."

"Mari… mereka semua menunggu kamu di ruang dapur, lagi lama nanti makanan sejuk."

Azizah melangkah masuk penuh teruja ke rumah besar David, suaminya ahli perniagaan juga tapi tidaklah rumah mereka sebesar ini, mungkin ini yang dicari selama ini bagi Razlan. Azizah turut berbangga jikalau dia dapat rumah serupa begini.

Sesampai mereka di ruang makan, Azizah terpandang tiga lagi pasangan termasuk seorang pasangan Melayu. Nasib baik ada juga pasangan Melayu, ada juga yang hendak dibualnya. Dari gayanya nampak baik, suami tampak bergaya tampan, apa kan daya dia sudah berkawin. Kalau tidak, mahu juga Azizah mengodanya. Tak kurang hebatnya isterinya ayu dengan tudung melekat di kepala. Dua pasangan lagi berketurunan Cina, masing-masing membawa isteri. Begitu juga David dengan isterinya.

Azizah dan Razlan menjamu makanan yang disediakan oleh orang gaji David. Setelah selesai semuanya, mereka ke ruang tamu David, Razlan dan dua pasangan lagi berbincang hal tidak di ketahui oleh Azizah, sambil Azizah memulakan perbualan bersama isteri pasangan Melayu tadi.

"Saya Azizah."

"Saya Kartini, panggil Tini sahaja,"

"Biasa teman suami ke?"

"Biasa juga, kamu pertama kali?"

"Ya ini pertama kali, itu pun suami saya ajak, biasanya dia pergi berseorangan."

"Jadi memang tak pernah ikut selama ini la ye!"

"Tak pernah tapi kenapa Tini tanya begitu?"

"Tak saje... saya pun biasa lihat Razlan datang berseorangan, saya ingat dia belum berkahwin lagi."

Azizah cuma tergelak kecil terdengar Tini berkata begitu. Azizah sememangnya cemburu kalau melihat Razlan didampingi oleh perempuan lain, baginya Razlan adalah hak mutlaknya. Pandangan Azizah tertumpu di mana Razlan berada sebentar tadi, tapi tidak kelihatan.

Tini yang sebentar tadi disebelahnya juga sudah tiada, tinggal Azizah berseorangan di ruang tamu itu. Terkejut juga Azizah melihat persekitaran begitu. Kemudian muncul David yang segak meluru kearahnya.

"Azizah, kamu ok?"

"Saya ok tapi mana semua? Saya tak nampak mereka pun, suami saya juga."

"Jangan risau, mereka tengah berhibur tu."

"Berhibur???"

"Kenapa Azizah? Razlan tak bagi tahu kamu?"

"Tentang apa?"

"Mari saya tunjukkan, sebelum itu minumlah dulu, letih saya bawak air ni."

Azizah membontot David naik ke tingkat atas, terasa kering tekaknya, dia menghirup air yang diberi David tadi, sementara David tersenyum melihat karenah Azizah, bagi David dia sudah tidak sabar ingin menjamu Azizah sebentar lagi.

"Ehhh! Encik David! Buat apa masuk bilik ini?"

"Dari sini kamu boleh lihat mereka berhibur."

Azizah bercelaru, dia hanya mengikut David sahaja. Apabila dia melangkah masuk, dia begitu terpegun dengan keadaan bilik itu cantik dan menawan tetapi terasa sesuatu menjalar ke badannya.

David membuka tv skrin plasmanya. Azizah terpaku melihat adegan dalam tv itu. Melihat Razlan sedang asyik melayan isteri David, meraung-raung isteri David dilanyak oleh Razlan.

Azizah bagai nak pitam, hatinya hancur luruh tidak terkata melihat suami tersayang melayari bahtera bersama perempuan lain. Azizah mula menitiskan air mata. Tidak disedarinya David di belakang sudah siap sedia berbogel lalu menghampiri Azizah dari belakang.

"Kamu sudah lihat Azizah?"

"Tapi kenapa... tapi kenapa???"

"Ini semua Razlan yang iginkan, dia mahu jadi kaya tetapi dia harus berkorban sikit."

"Tiada jalan lain? Tapi mengapa dia melakukan sedemikian rupa?"

David tersenyum girang, dia meramas buah dada Azizah dari belakang, tetapi Azizah masih melihat skrin di depannya. Kini isteri David menungang suaminya Razlan asyik sekali. Razlan pula semakin rakus, dia betul-betul menghenjut puki isteri David.

Kini Azizah sudah bersedia sepenuhnya, dia berpaling menghadap David. Dipandangnya susuk badan David dari bawah hingga ke atas, tidaklah segagah suaminya. Batang David pula tidaklah terlalu besar tetapi panjang sedikit dari suaminya.

Azizah nekad. Dia menolak David ke atas katil. David terkejut dengan tindakkan Azizah itu. Azizah memanjat katil. David hanya tersenyum melihat karenah Azizah. Getus hati Azizah kalau suaminya boleh, kenapa tidak dia.

Azizah mula mengulum batang David dengan penuh rakus sehingga terangkat-angkat punggung David ke atas. David hanya membiarkan Azizah, dia tahu kalau diusik, sudah pasti Azizah akan berhenti.

Kini Azizah membogelkan dirinya. Terbeliak mata David melihat keindahan Azizah, isteri Razlan. Kini Azizah berada di atas, pukinya disuakan kepada David. Kini mereka berada di posisi 69, paling digemari Azizah manakala David lemas dengan punggung Azizah. Dijolok-joloknya jari hantu ke dalam puki Azizah. Azizah begitu asyik mengulum batang David.

Kini David sudah tidak bertahan lama, dia ingin sekali menghenjut puki idamannya. Dia membaringkan Azizah. Azizah sudah bersedia sepenuhnya. Kini dia mengenggam batang David, disua ke pukinya. Azizah nekad.

Dengan keadaan sebegitu, David sudah tidak tertahan lagi. Sekali tujahannya menerjah ke puki Azizah. David mendongak ke syiling rumahnya, sedap kemutan dari Azizah. Jarang dia mendapat kemutan begini. David perlahan-lahan meyorongkan batangnya, sekejap laju, sekejap perlahan.

Azizah sudah biasa dengan tujahan perlahan begini, baginya David tidaklah sehebat mana. Fikirannya melayang ke skrin disisinya. Nampaknya suaminya sedang asyik melayan isteri David dengan kasar sekali. Ini menyebabkan Azizah agak terangsang dengan perbuatan suaminya.

Azizah menolak David ke tepi, baginya batang David taklah segagah suaminya. kini dia berada di atas David. David hanya terdiam dan membiarkan Azizah di atasnya. Kini Azizah menunggang David dengan rakus sambil dia menonton suaminya, yang kini mendoggy isteri David.

Azizah pula bersungguh memuaskan David. Kini Azizah menekapkan buah dadanya ke mulut David, disuanya puting susu kepada David. Tidak cukup itu, kadangkala Azizah mengulum balak David dan mengigit kecil ke telur David, membuatkan David tidak keruan. Di skrin, suaminya sudah menghabiskan permainannya.

Azizah sudah tidak keruan di atas katil menunggang David. Bagi David, air nikmatnya kini terkumpul di umbun-umbun kepalanya, seraya David mengangkat Azizah ke tepi lalu menyuakan balaknya ke mulut Azizah.

Kegemaran Azizah kini tiba, disedut rapi balak David. Memang pandai Azizah menyedut keseluruhan air David, ditelannya. David tersenyum puas. Bagi Azizah David tidaklah segagah mana, lembik dan tidak mampu bertahan lama tapi Azizah mendiamkan dirinya kerana risau suaminya tidak mendapat project kelak nanti.

Mereka berpimpinan tangan sambil berbogel menuruni anak tangga. Kelihatan di situ suami Azizah dan suami Tini berbogel juga menunggu giliran masing-masing.

Nasib Siswi Tahfiz

Petikan akhbar Harian Metro - Baca cerita dia ni dulu, teringat pulak macam kisah Irma... Tapi Irma x penah pakai tudung labuh + pergi Perkid la...

Siswi malang berusia 19 tahun itu berasal dari selatan tanah air dan kini masih menuntut di sebuah kolej dekat sini.

Walaupun sedar dia diperdaya dan dijadikan alat pemuas nafsu, siswi terbabit seolah-olah tidak berdaya menghindari perbuatan jahat teman lelakinya yang sentiasa mencari jalan untuk memberinya minuman dicampur ubat khayal.

Pengerusi Pertubuhan Kebajikan Darul Islah Selangor (Perkid), Masridzi Sat, berkata teman lelaki siswi itu kerap membawanya bersiar-siar di kawasan sunyi seperti taman rekreasi sebelum diberikan minuman khayal.

“Selepas banyak kali diberikan minuman bercampur ubat khayal, siswi itu terpaksa membenarkan dirinya ditiduri.

“Bagaimanapun, ia mengundang padah apabila siswi itu akhirnya ketagih dengan perbuatan terkutuk itu dan sanggup melakukannya di mana saja, asalkan ada peluang,” katanya kepada Metro Ahad, semalam.

Masridzi berkata, akibat ketagih seks, siswi berkenaan sanggup datang ke kediaman teman lelakinya untuk memuaskan nafsu masing-masing yang memuncak.

“Disebabkan diperdaya teman lelaki yang memberinya minuman bercampur ubat khayal, hidup siswi berkenaan berubah. Dia mula berpakaian seksi ketika keluar malam bersama teman lelakinya.

“Nasibnya bertambah malang apabila teman lelaki yang puas menikmati tubuhnya memutuskan hubungan mereka tanpa alasan, awal Ogos lalu. Akibatnya, siswi itu yang mengalami ketagihan seks kronik mula bersikap liar.

“Walaupun masih bertudung labuh, dia sering menggoda mana-mana lelaki ditemuinya semata-mata untuk melakukan hubungan seks,” katanya.

Masridzi berkata, baru-baru ini siswi itu sanggup melakukan hubungan seks dengan seorang lelaki baru dikenali tidak sampai 10 minit.

Katanya, kejadian berlaku ketika siswi itu berkenalan dengan seorang lelaki di perhentian Komuter Stesen Sentral Kuala Lumpur kira-kira jam 11 malam ketika dia dalam perjalanan pulang dari ibu kota.

“Ketika dalam komuter, mereka melakukan hubungan seks di gerabak belakang sebelum masing-masing beredar mengikut haluan sendiri sejurus tiba di stesen,” katanya.

Beliau berkata, masalah siswi itu bertambah serius apabila beberapa lelaki lain yang mengetahui sikapnya yang ketagih seks melalui bekas teman lelakinya mula mengatur langkah untuk menjeratnya.

Berikutan itu, siswi terbabit mula dihubungi beberapa lelaki melalui Sistem Pesanan Ringkas (SMS) mengandungi mesej berunsur lucah yang bertujuan memerangkap siswi itu untuk mengadakan hubungan seks.

“Disebabkan ketagih seks, siswi itu sukar mengawal dirinya. Dia mudah terangsang apabila menerima SMS lucah dan terus mengikut lelaki yang menghubunginya ke mana saja untuk mengadakan hubungan seks.

“Selain itu, dia tidak boleh tinggal sendirian di kolej penginapannya. Setiap kali nampak pasangan kekasih lalu menaiki motosikal atau berpegang tangan, dia mula terangsang,” katanya.

Masridzi berkata, akibat bimbang dengan keadaan dirinya yang tidak terkawal, siswi berkenaan akhirnya menghubungi Perkid untuk mendapatkan bantuan supaya masalahnya dapat diselesaikan.

Katanya, berdasarkan keterangan siswi itu, keluarganya tidak mengetahui masalah dihadapinya dan dia juga takut untuk melaporkan apa yang berlaku kepada polis kerana bimbang perbuatannya diketahui keluarga.

“Siswi berkenaan sering menghubungi Perkid dan menangis kerana kesal dengan keterlanjurannya. Walaupun ingin berubah, dia masih gagal mengawal nafusnya kerana setiap kali bersendirian di kolej kediamannya, dia sering terfikir untuk melakukan perkara terkutuk itu dengan sesiapa saja ditemuinya,” katanya.

Masridzi berkata, Perkid kini membantu siswi berkenaan dengan memberikan pelbagai rawatan berbentuk rohani dan fizikal bagi memastikan dia dapat mengelak terjebak dalam kegiatan tidak bermoral.

Bahagian 2

Seorang bekas siswi tahfiz al-Quran yang pernah menjadi pemuas nafsu teman lelakinya berulang kali selama beberapa bulan, kini menjadi ‘pemburu’ lelaki pula semata-mata mahu memuaskan keinginannya akibat ketagih perbuatan terkutuk itu.

Siswi yang sebelum ini pernah menerima kaunseling beberapa hari di rumah perlindungan Pertubuhan Kebajikan Darul Islah Selangor (Perkid) kini kembali melakukan perbuatan lamanya selepas tamat sesi berkenaan.

Pengerusi Perkid, Masridzi Sat, berkata siswi berkenaan yang kini melanjutkan pengajian di sebuah institusi pengajian tinggi awam (IPTA) mula menunjukkan perubahan dengan mengulangi perangai lama.

“Maklumat terbaru yang kami terima dia menjadikan teman lelaki siswi lain untuk ‘dirampas’ atau sesiapa saja sebagai sasaran.

“Apabila berjaya, dia mula menggoda lelaki terbabit sebelum dijadikan pemuas nafsu. Bagaimanapun, ia hanya seketika sebelum dia mula mencari lelaki lain kerana bosan dengan teman yang sedia ada,” katanya kepada Harian Metro di sini, semalam.

Menurut Masridzi, selain itu, siswi terbabit sanggup bermalam di kediaman teman lelaki barunya pada bila-bila masa semata-mata kerana gagal melawan gelora nafsu.

Bagaimanapun, setakat ini, perbuatan itu belum berjaya dihentikan walaupun ia diketahui umum, berikutan sikap wanita itu sendiri yang ketagih hubungan kelamin haram.

“Kami pernah menemui siswi itu dan dia memberi jaminan akan berusaha menghentikan perbuatan terkutuk itu tetapi akhirnya, dia tetap tewas menentang nafsunya sendiri.

“Kami hanya dapat membantu memulihkan keyakinan diri dan pelbagai lagi tetapi ia tetap bergantung kepada individu itu sendiri sama ada mahu berubah atau sebaliknya,” katanya.

Pada masa sama, siswi itu turut menjadi buruan lelaki hidung belang yang hanya mahu keseronokan tanpa risau akibat perbuatan mereka.

Siswi itu juga kini sering keluar malam dengan berpakaian seksi sedangkan pada waktu kuliah, dia bertudung labuh dan kelihatan begitu sopan.

Sebelum ini, siswi berusia 20 tahun itu menjadi mangsa kerakusan seks teman lelakinya sejak awal 2005 selepas berkali-kali diberi minum ubat khayal sehingga sanggup melakukan hubungan seks dalam komuter.

Selepas banyak kali diberikan minuman bercampur ubat khayal, siswi itu membenarkan dirinya ditiduri.

Bagaimanapun, ia mengundang padah apabila siswi itu akhirnya ketagih dengan perbuatan terkutuk terbabit dan sanggup melakukannya di mana saja, asalkan ada peluang.

Akhirnya, siswi itu menghubungi Perkid untuk meminta bantuan tetapi dia gagal mengawal nafsu selepas menamatkan sesi kaunseling berikutan mengalami ketagihan seks melampau.

Monday, July 30, 2012

Ina Student Multimedia (Bahagian 2)

Selepas dari peristiwa itu, aku dan Ina selalu ke public phone itu untuk memuaskan nafsu. Namun sejak semakin ramai orang menggunakan public phone itu berikutan linenya yang clear dan tiada siapa yang mengganggu, kami terpaksa menukar tempat. Aku telah menjadikan bilikku di rumah sewa sebagai tempat kami berasmara. Kami selalu melakukannya ketika rakan-rakan serumahku yang sedia mengenali Ina keluar ke cyber cafe. Ketika itulah kami akan melakukan perbuatan terkutuk itu.

Ina semakin hari semakin pandai memuaskan nafsuku. Dia tahu bahawa aku begitu bernafsu dengan bontotnya, maka tidak hairanlah jika posisi doggie selalu menjadi posisi yang selalu kami lakukan. Tidak kiralah samada menonggeng di atas tilam, atau berdiri sambil berpaut di meja study, semuanya dia rela lakukan kerana apa yang dapat aku perhatikan, dia sudah mula mencintai aku. Namun, rupa-rupanya Ina mempunyai keinginan seks yang selama itu aku tidak tahu. Sebenarnya dia menginginkan aku melakukan dalam keadaan berbaring, dalam keadaan aku di atas dan dia di bawah. Pernah sekali dia merajuk atas alasan, aku asyik melakukan aksi doggie dan langsung tak pernah memikirkan apa yang diingininya. Dari hari itulah aku sudah mula mengenali erti hati seorang perempuan. Aku mula belajar mengenali sifat kaum berlawanan itu. Tetapi aku sebenarnya lebih gemarkan doggie, sebab bontotnya yang aku cintai, bukan wajahnya. Bukan kerana wajahnya tak cantik, tapi kurang cantik. Bibirnya yang tebal serta mulutnya yang luas dan jerawat yang tumbuh di mukanya sedikit sebanyak mengganggu nafsuku. Lalu, aku setuju atas permintaannya untuk melakukan mengikut kemahuannya tetapi dengan bersyarat. Jika sebelum itu Ina menghisap kemaluanku dan membiarkan aku memancutkan benihku di atas bontotnya, tetapi jika posisi itu yang dia mahukan, dia mesti menghisap batangku hingga aku terpancut di dalam mulutnya. Ina bersetuju, baginya yang paling penting adalah aku tidak pancut di dalam cipapnya.

Maka bermulalah episod baru perzinaan antara aku dan Ina. Aku sudah sekali-sekala sahaja mendoggiekan dirinya, yang selebihnya aku lakukan aksi seks normal. Yang tak normalnya adalah, benihku akan sentiasa bersemadi di dalam perutnya melalui mulutnya sebagai tempat tadahan. Kebiasaan yang tidak normal dengan menghisap batangku hingga membuatkan mulutnya dipenuhi air maniku telah menjadikannya seorang perempuan yang semakin kuat nafsunya. Pernah dia mengajak aku menonton wayang. Di dalam panggung, tanpa aku pinta, dia akan sendirinya menghisap batangku dan sudah pasti ianya akan berakhir dengan memancutkan benihku di dalam mulutnya. Dia seperti ketagihan menelan air maniku. Begitu juga ketika di dalam bas, di tepian selat dan di tangga rumah sewaku. Perhubungan kami sudah seperti sepasang kekasih, cuma kami pandai menyembunyikan perkara itu dari diketahui rakan-rakan. Di kolej, kami melakukan aktiviti seperti biasa, sesekali bertegur sapa dan melakukan perkara masing-masing. Tetapi apabila sudah bertemu di tempat yang dijanjikan, hubungan kami sudah seperti suami isteri.

Hampir satu tahun kami melakukan perkara terkutuk itu. Namun pada semester terakhir. Aku telah mencurahkan isi hatiku kenapa aku suka kepadanya.

"Ina, selama ini pernah tak Ina terfikir, kenapa saya pilih Ina untuk melakukan semua ni?" kataku kepadanya.

"Tak, mungkin sebab Zin suka Ina." Katanya.

"Memang saya suka Ina, tapi suka yang macam mana tu?" Tanyaku ingin menduga.

"Manalah Ina tahu, Zin bagi tahulah." Katanya.

"Alah Ina dah tahu, cuma buat-buat tak tahu je. Kan?" tanyaku menduga sekali lagi.

"Emm.. yang mana ek.. alah, cakaplah, kenapa Zin pilih Ina?" Tanya Ina tidak sabar ingin tahu.

"Ok, lah begini... Ina tahukan yang saya betul-betul suka dengan bontot Ina?" tanyaku.

Kelihatan Ina hanya tersenyum sambil mengangguk-angguk kepala.

"So, kalau Ina nak tahu, kenapa saya mahukan Ina dan kenapa kita lakukan perkara terkutuk itu.... Semuanya adalah sebab, saya benar-benar cintakan bontot Ina. Saya benar-benar hendakkan bontot Ina, sebab itulah sebelum ini saya selalu doggie Ina. Betul tak?" tanyaku kepadanya.

"Iye, Ina tahu Zin suka bontot Ina. Tapi sampai bila?" Tanya Ina kepadaku pula.

"Kalau boleh, saya nak bontot Ina sampai bila-bila, tapi tak bermakna kalau tak dapat..." aku terdiam seketika.

"Kalau tak dapat apa Zin?" Tanya Ina ingin tahu.

"Ina tahukan, selama ini saya main awak ikut belakang, sebab saya suka gile dengan bontot awak yang besar tu. Pastu kita start main ikut depan lepas awak merajuk...." Terangku.

"Ha'ah, tapi syaratnya saya kena hisap awak punya sampai terpancut. Betul tak?" kata Ina memotong kata-kataku.

"Iye, betul, lagi pun nampaknya Ina suka. Bila saya belum minta buat apa-apa, Ina dah buat dulu sampai saya rasa puas gile. Betul tak? Ina suka kan?" tanyaku.

"Ha'ah.. Ina memang suka. Sedap lah... tapi tadi Zin nak cakap apa?" katanya ringkas.

"Oh ye.. Saya nak bontot Ina sampai bila-bila, tapi tak bermakna kalau tak dapat bontot Ina..." kataku.

"Eh, bukanke Zin dah dapat ari tu?" Tanya Ina kehairanan.

"Hari tu saya main ikut bontot Ina, tapi saya tak jolok bontot, cuma dapat jolok cipap je. Apa yang saya nak adalah lubang bontot Ina. Please sayanggg...." Pintaku kepada Ina.

"Mana boleh main masuk bontot? Zin ni teruklah." Kata Ina.

"Habis tu Ina ingat apa yang kita buat selama ni boleh ke? Halal ke?"tanyaku.

Ina kelihatan terdiam sambil pandangannya jatuh ke tanah. Dia tidak menjawab kata-kataku. Lalu dia mula bertanya.

"Habis tu, betul ke Zin nak lubang bontot Ina? Tadi Zin kata sampai bila-bila, macam mana tu Ina tak faham?" Tanya Ina.

"Memang Zin nak lubang bontot Ina dan Zin nak bontot Ina selama-lamanya sebab Zin cintakan Ina kerana bontot Ina. So, Ina, dengan disaksikan bulan, sudikah Ina menjadi isteri saya?" Tanya ku melamar Ina.

Ina terdiam, dia hanya tersenyum memandangku. Tiba-tiba tangannya menjalar ke kelengkang ku dan meramas batangku yang memang dah stim dalam seluar. Aku tahu apa maksudnya.

"Baiklah sayang, saya dah tahu apa jawapan Ina. Jom ke rumah saya.." ajakku.

Ina pun bangun dan menurutiku menuju ke rumahku. Di bilikku, aku peluk Ina. Aku kucup bibirnya sambil kedua tanganku tak henti meramas bontotnya. Kemudian aku lepaskan kucupanku. Aku minta Ina berdiri dengan tangannya memaut meja study. Aku mintanya menonggekkan bontotnya. Lalu aku terus berlutut di belakangnya dan terus melekapkan mukaku di celah bontotnya. Seluar track berwarna putih yang dipakainya jelas ketat membalut bontotnya. Langsung tiada jalur seluar dalam menandakan dia tidak memakai sebarang seluar dalam. Bau masam bontotnya menaikkan nafsuku. Aku semakin ghairah. Lantas aku tarik seluar track putihnya ke bawah dan terpaparlah bontotnya yang bulat dan besar itu dihadapan mukaku. Sekali lagi aku lekapkan mukaku di celah bontotnya dan aku hidu serta jilat semahu hatiku. Aku unjurkan lidahku jauh kehadapan hingga aku dapat merasai pintu cipapnya yang sudah berlendir diselaputi cecair yang masam. Memang Ina sudah tidak keruan, dia semakin menonggek kan bontotnya membuatkan juluran lidahku semakin memasuki cipapnya sementara lubang hidungku tepat berada di lubang bontotnya. Ohh, walau pun bau kurang menyenangkan, tetapi akibat sudah terlalu bernafsu, aku sudah lupa semua itu.

Aku bangun dan segera menanggalkan seluarku. Batangku yang sudah tegang terus aku junamkan di celah kelengkangnya. Aku gosok-gosok batangku dengan cipapnya, Ina semakin menggeliat dan semakin melentikkan badannya. Bontotnya yang sudah memang tonggek itu semakin tonggek dan ini membuatkan aku sudah semakin tidak sabar. Aku terus menjunamkan batangku jauh ke dasar rahim Ina. Ina merengek menikmati tujahan batangku. Aku biarkan seketika sambil menikmati cipap Ina mengemut batangku dengan kuat. Ohh, sedapnya ketika itu aku rasakan. Aku terus hayun batangku keluar masuk dan ini membuatkan Ina semakin tidak keruan. Rengekkannya semakin kuat dan nasib baik pintu dan tingkap rumah ku tertutup rapat, jika tidak sudah pasti jiran-jiran akan mendengarnya.

"Ohhh.. Zin.. sedapnya batang Zin.. henjut lagi.. lagi.. ohh.. lagi zinnn.." rintih Ina.

Aku menikmati cipap Ina dalam keadaan dirinya yang hanya berdiri menonggekkan tubuhnya dengan hanya berpaut pada meja studyku. Sementara tudung dan baju tidak ditanggalkan. Memang begitulah style kami bersetubuh sejak dari pertama kali berkenalan dengannya. Manakala seluar track yang dipakainya hanya diselakkan ke paras peha sahaja. Ohh, memang aku stim dengan keadaannya yang sebegitu. Tiba-tiba Ina menggigil, aku merasakan cipapnya tidak mengemut batangku, tetapi ianya seakan kejang. Malah, dia semakin menolak batangku agar masuk lebih dalam.

"Zinn.. Ina klimakss... sedapnya sayanggg.. " kata Ina Lemah.

Aku terus cabut batangku dan aku minta Ina menonggeng di atas tilam. Dia terus melakukan seperti yang aku suruh. Kelihatan lubang bontotnya, terkemut-kemut seperti minta segera disula. Aku berlutut di belakangnya, aku jolok beberapa kali di dalam cipapnya bagi melicinkan batangku agar memudahkan kerjaku nanti. Kemudian aku kembali keluarkan batangku.

"Ina, seperti yang dijanjikan, saya akan menjadikan Ina sebagai isteri saya, jadi, mulai dari saat ini, lubang bontot Ina adalah hak mutlak saya sebagaimana Ina menjadikan air mani saya sebagai hak mutlak Ina. Terimalah sayanggg.." lantas aku menikam lubang bontotnya.

Agak sempit lubang bontotnya. Hanya kepala takuk ku sahaja yang lepas. Itu pun dengan bantuan air lendir cipapnya. Ina mengerang kesakitan. Aku tidak hiraukan, malah aku tekan lagi hingga setengah batangku tenggelam. Ina menjerit sakit. Aku tekan lagi hinggalah kesemua batangku hilang ditelan lubang bontot Ina.

"Zin.. sakitt.... Dah lah sayanggg...." Rayu Ina.

"Sabar sayangg... mula-mula memang sakit, bila dah biasa nanti lebih sedap dari main depan.. percayalah sayanggg..." pintaku memujuk.

Aku terus menghayun batangku keluar masuk perlahan-lahan. Memang ketat gila. Nasib baik air pelincir membantu, kalau tidak, mau melecet batangku. Agak lama juga aku cuba menyesuaikan hayunan dengan lubang bontotnya yang ketat itu. Hinggalah akhirnya, lubang bontot Ina sudah mendapat timing yang sesuai dengan saiz batangku dan aku terus tujah habis-habisan lubang bontotnya semahu hatiku.

"Ohhhh... sedapnya bontot Ina... Tak sia-sia saya nak jadikan awak isteri sayangg.. ohhh sedapnyaaa.." aku menikmati kesedapan.

Akhirnya aku memancutkan air maniku bertalu-talu ke dalam lubang bontotnya. Ina mengerang akibat perbuatanku. Selepas habis aku pancutkan benihku di dalam bontotnya, aku cabut keluar dan serentak itu, lubang bontot Ina terus sahaja mengalirkan benihku sambil mengeluarkan bunyi yang pelik. Seperti berak cair bunyinya, namun ianya memang mengghairahkan. Kami tertidur sehingga ke pagi dan tidak ke kelas padi hari itu. Sebaliknya hanya duduk di rumah sambil menikmati lubang bontot Ina sepuas puasnya.

Hampir seminggu aku tidak nampak Ina di kelas selepas kejadian itu. Apabila aku tanya rakan-rakannya, mereka memberitahu Ina demam. Segera aku menulis surat dan aku minta rakan-rakannya menyampaikan kepada Ina dengan alasan, ada beberapa helai assignment aku yang Ina belum pulang dan didalam kertas itu adalah senarai helaian yang aku perlukan, sedangkan aku hanya menulis meminta Ina turun ke bawah pada malam itu untuk melihat sendiri keadaannya kerana risau keadaannya. Aku gam elok-elok surat itu supaya tiada siapa boleh baca.

Pada malam itu, Ina turun, aku lihat dia macam biasa. Tak nampak macam demam pun, cuma jalannya sedikit bersepah dan mengangkang. Pasti bahana penangan aku malam hari tu. Dia yang hanya berseluar track brown cerah dan berbaju t shirt serta bertudung putih tersenyum kepadaku.

"Sayang juga awak kat saya ye.." katanya sebaik sampai kepadaku.

"Dah tentu, awak kan bakal isteri saya" kataku memujuk.

"Dengar kata, awak demam, ye ke?" Tanya ku.

"Hari tu, demam sikit je, pasal awak lah. Terus senang je saya nak berak, tapi pedih tau." Katanya sambil mencubit pehaku manja.

"Maaf ye sayang, tapi memang itulah yang saya nak dari awak. Kalau awak tak bagi, maknanya saya tak dapat nak cintai awak.. Awak pun tahu kan kenapa saya sukakan awak.." kataku.

"Ye saya faham, sekarang ni pun dah ok, tadi saya try masuk jari, dah ok cuma kurang selesa bila berjalan." Terangnya.

"Emm.. dah seminggu saya kumpul air mani ni. Ina nak?" tanyaku.

"Kalau Zin bagi, Ina suka je, kat mana?" Tanya Ina.

"Kat tangga rumah sewa saya, malam ni saya bagi Ina minum puas-puas, esok saya banjirkan jamban Ina. Jom!" ajakku.

Ina pun menuruti ku menuju ke rumah sewaku. Dan pada malam itu aku memberikan Ina air mani ku. Gembira betul dia mengolom batangku sambil memainkan air maniku di dalam mulutnya selepas aku memancutkannya. Hampir kering kantung zakarku, mana taknya, 3 kali aku klimaks dan semuanya Ina mahu menghirupnya. Tudung yang dipakainya juga bertompok kesan air liurnya dan titisan air maniku.

Perlakuan seks kami berlanjutan sehingga final exam. Kami melakukan tidak kira siang atau malam, asalkan line clear dan tempatnya sesuai. Setakat air mani aku bersemadi di dalam mulut dan lubang bontotnya sudah menjadi kebiasaan, malah aku juga pernah terpancut di dalam cipapnya gara-gara terlalu nak cepat, maklumlah kat dalam bilik persalinan pasaraya. Sehinggalah aku grad dan dapat tempat kerja yang jauh dan telefon bimbitku yang hilang, aku terus lost contact dengannya. Ketika aku sudah grad, Ina masih lagi menyambung pelajaran kerana ada beberapa subjek yang dia terpaksa extend sem. Menyesal juga kerana lost contact dengannya, tetapi apakan daya, bukan jodoh, at least, dapat juga merasa nikmatnya mempergunakan sepenuhnya tubuh perempuan yang mana dia juga sama-sama menikmatinya. Hingga kini aku masih lagi mencarinya, walau pun aku tahu dia tidak cantik, tetapi bontotnya yang besar dan bulat serta tonggek itu menjadikan aku sanggup menjadikannya isteri keduaku jika aku bertemu lagi dengannya... Sekian..

Ina Student Multimedia (Bahagian 1)

Ketika di kolej. Aku merupakan pelajar favourite student perempuan kerana aku hensem. Bukan membangga tetapi kenyataan. Aku telah jatuh hati dengan seorang gadis yang sungguh ayu. Memang aku benar-benar meminatinya. Bukan hanya kerana keayuannya, malah budi bahasanya, tutur bicaranya membuatkan aku terlalu meminatinya.

Surat demi surat telah di hantar, begitu juga dengan surat-surat yang dibalasnya. Dari kata-kata di dalam suratnya kelihatan seperti aku tidak bertepuk sebelah tangan tetapi setiap kali aku mengajaknya keluar, dia pasti menolak. Aku pun tidak pasti kenapa. Dari mulut-mulut orang yang aku percayai, dia sudah mempunyai buah hati. Tetapi apabila aku bertanya kepadanya, dia menafikan. Timbul rasa seperti aku tidak sepadan dengannya, ya lah, walau pun aku hensem, ramai perempuan meminatiku, tetapi tidak mustahil ada lelaki yang lebih baik dan lebih dahulu mencuri hatinya. Perkara ini mendorong aku untuk sedikit menjauhkan diri darinya. Ternyata, dia seperti tidak kisah jika aku tidak menghubunginya. Aku rasa sedih, tetapi aku tidak kisah, jika benar dia bukan milikku.

Sedang aku duduk melepak di tembok tempat letak kereta di rumah flat yang berada di seberang jalan dengan rumah sewaku, aku ditegur oleh seorang perempuan. Aku toleh, rupa-rupanya Ina, rakan sekelas ku di kampus.

"Termenung je, teringat si dia ke?" Tanya Ina.

"Takde lah Ina, saja je layan blues. Kau wat apa kat sini?" Tanya ku

"Nak pakai public phone tu hah. Tapi ramai lak, kena tunggu turn le." Terangnya.

"Kat belah sana kan ada, tak try?" tanyaku

"Sana tak boleh pakai lah." Katanya.

"Kau ni macam putus cinta je. Kenapa? Zai tak layan kau ke?" Tanya Ina.

"Entahlah Ina, nak kata dia suka, macam tak suka, nak kata tak suka, macam suka. Aku pun pening." Kataku.

"Alah Zin, cari je yang lain. Kau kan hensem." Katanya sambil tertawa kecil.

"Entahlah Ina, aku pun malas nak fikir sangat. Eh, kau ni nak call sape? Boyfriend ye?" tanyaku pula.

"Alah, kawan je.. Eh, assignment dah siap?" Tanya Ina.

"Dah, tadi aku tiru Kak Ti punya, itu pun Man yang pinjam dari dia, aku tukang 'fotostate' je.. hehehe.. kau punya dah siap lom" kataku.

"Cis, meniru orang punya. Aku dah siap dah, tadi gak, tapi kita orang discuss ramai-ramai, susah siot. Nasib lah, kalau betul atau salah aku tak tahu." Kata Ina.

"Eh, orang dah takde, gi cepat, nanti kena sambar orang lain." Kataku.

Ina terus berlari anak menuju ke public phone. Tinggal aku sendiri duduk memerhati keadaan sekeliling. Sambil aku perhati keadaan sekeliling, aku perhati Ina yang sedang leka bergayut, aku lihat, tubuhnya agak gempal, bontotnya, wow, memang besar dan bulat, malah lebar pulak tu. Tapi yang paling best ialah tonggek. Fuh! Memang dahsyat bontot minah ni. Cuma yang jadi masalahnya, tetek dia kecik, muka kurang lawa pulak tu, siap ada jerawat lagi. Bebudak nakal kat kelas gelar dia nih muka selipar. Kesian pulak aku dengar dia orang gelar si Ina ni camtu, walau pun aku tahu, Ina tak tahu dengan gelaran tu. Bila dia jalan lak, bontot dia tertinggal, errr... maksud aku jalan macam itik lah, bontot dia menonjol ke belakang pasal bontot dia memang besar. Bibir dia tebal, menghiasi mulut dia yang lebar tu. Walau pun dia bertudung, tapi aku tahu rambut dia kerinting dari rambutnya yang terkeluar dari celah-celah tudungnya tu. Ahh, stim lak aku tengok Ina nih, baliklah, lancap sambil bayangkan doggie minah ni lagi best.

Beberapa hari kemudian, aku di kampus bersama-sama rakan-rakan berjumpa dengan lecturer. Selesai sahaja urusan, kami pun keluar dari bilik lecturer. Ketika itu aku terlihat Ina dan rakan-rakannya berjalan di kaki lima dan menuju semakin hampir ke arah kami. Sedang aku menyarungkan kasut, tiba-tiba aku terasa punggungku di tepuk seseorang. Aku toleh, tiada rakan-rakanku di belakang. Mereka semua berada di hadapan dan mereka kelihatan tidak menyedari apa yang aku alami. Yang ada dibelakang aku hanyalah Ina dan rakan-rakannya yang berlalu setelah melintasi kami. Aku syak pasti itu kerja Ina kerana di antara dia dan kawan-kawannya, hanya dia yang paling hampir denganku sewaktu mereka melintasi kami. Lebih-lebih lagi, aku dapat lihat Ina menjeling kearahku sambil mulutnya tersenyum. Cis, hampeh punya budak. Ambik kesempatan ye. Kami pun berlalu tanpa menghiraukan Ina dan rakan-rakannya.

Selepas kejadian itu, aku lihat, Ina selalu memerhatikan ku. Aku tidak ambil kisah kerana aku tidak berapa peka akan naluri perempuan ketika itu. Maklumlah, asyik nak enjoy, mana fikir sangat pasal naluri kaum berlawanan tu. Tetapi persepsi diriku kepadanya terus berubah apabila satu hari, aku sedang minum bersama rakan-rakan di restoran yang berhampiran dengan rumah sewa, aku terlihat kelibat Ina sedang berjalan menuju ke kedai runcit. Terpandang sahaja dia yang memakai seluar track berwarna putih itu serta merta nafsu ku segera bangkit. Kenapa? Kerana punggungnya yang besar dan tonggek itu jelas kelihatan menyendatkan seluar track yang dipakainya. Jalur seluar dalam dan alur punggungnya jelas kelihatan disamping pehanya yang gebu itu ketat dibaluti seluar track tersebut. Rasanya ingin sahaja aku meluru kepadanya dan menyangkung di belakangnya lalu mencium celah bontotnya sedalam-dalamnya. Hingga ke malam aku tidak dapat lupakan bontotnya itu. Akibatnya, aku telah membazirkan benihku di dalam bilik air sambil membayangkan aku menyontot bontotnya dengan hanya menyelak seluar tracknya ke bawah.

Beberap hari kemudian, aku berjalan pulang dari bus stop menuju ke rumah sewa. Terlihat kelibat Ina juga berjalan sendirian. Kelihatan dia memakai baju kurung dan bertudung serta membawa beg berisi buku-buku modul.

"Ina! Tunggu jap!" panggil ku sambil berlari anak menuju kearahnya.

"Hah, Zin, kau pun baru balik kuliah ke? Tak nampak pun dalam bas?" Tanya Ina sambil memerhatikan aku yang menuju ke arahnya.

"Aku naik bas no 10, betul-betul kat belakang 123 yang kau naik tadi. Eh, Aku dah siap assignment, nak pinjam?" Tanya ku.

"Boleh juga, aku pun tak tahu nak buat nih. Mana assignment kau?" Tanya Ina kembali.

"Nah, ni dia. Sikit je. Malam ni aku nak balik tau. Pukul 10.00 malam aku tunggu kat bawah blok kau." Kata ku sambil menghulurkan kepadanya assignment yang telah aku siapkan.

"Ok, no problem." Katanya sambil kami beriringan menuju ke rumah sewa masing-masing.

Pada malamnya, aku tunggu di tempat yang dijanjikan. Kelihatan Ina dating kepadaku dengan membawa assignment yang ku berikan kepadanya pada sebelah petang.

"Nah, terima kasih bebanyak. Satu rumah sewa tiru assignment kau." Kata Ina.

"Aku tak kisah sebab setakat assignment camni, semua orang akan dapat jawapan yang sama kalau betul cara kiraannya. Eh, malam ni kau tak bergayut ke?" Tanya ku sambil mataku memerhatikan tubuhnya yang berdiri mengiring di hadapanku.

"Nak jugak tapi sen tak de lah" katanya sambil menyeluk poket seluar slack berwarna brown cerah yang dipakainya.

Kelihatan seluar slack yang dipakainya begitu sendat membalut bontotnya. Memang nampak sangat bontot dia ni besar. Tonggek dan bulat pulak tu. Geram pulak aku tengok. Baju yang dipakainya agak biasa sahaja, hanya baju t-shirt berkolar berwarna merah dan berwarna putih di lengannya yang pendek itu. Manakala tudungnya pula berwarna putih.

"Kesian, tak ada sen. Macam mana kalau aku tolong kau guna public phone tu free? Nak?" Tanya ku kepadanya.

"Curik line ke? Mana kau belajar? Nak, nak.." katanya dengan gembira.

"Boleh, tapi rahsia tau, jangan bagi tahu orang, walau pun member kau yang paling kamcing sekalipun. Boleh?" kataku.

"Boleh, so bila?" Tanya Ina.

"Jom, sekarang. Aku bawa kau ke public phone yang line clear." Ajak ku.

Kemudian aku membawa Ina menyusuri blok-blok rumah flat melalui laluan pejalan kaki yang agak gelap menuju ke satu public phone di tepi tempat meletak kenderaan. Kawasan itu agak gelap, memang tiada siapa yang menggunakan telefon awam di situ. Rumah-rumah flat juga aku lihat banyak yang sudah gelap. Jam menunjukkan sudah pukul 10:40 malam.

Dalam perjalanan menuju ke public phone, aku memaut pinggang Ina. Ina langsung tidak membantah. Malah dia semakin merapatkan tubuhnya kepadaku. Aku ambil kesempatan meraba punggungnya yang besar dan tonggek itu. Dia tidak juga membantah. Aku dapat rasakan Ina tidak memakai seluar dalam.

Setibanya aku di public phone itu, aku terus melakukan aktiviti curi line. Kemudian aku meminta Ina mendail nombor hand phone boy friendnya. Setelah talian disambungkan, aku biarkan Ina berborak bersama boy friendnya. Aku yang bosan menunggu perbualan mereka habis menuju ke arah Ina yang pada ketika itu berbual berdiri menghadap telefon awam. Aku yang berada di belakangnya cukup terangsang melihat punggung tonggeknya yang besar itu. Tanpa segan silu aku terus melekapkan muka aku di celah punggung Ina dan menghidu aroma bontotnya sedalam-dalamnya sambil kedua tanganku meramas-ramas punggungnya dan pehanya.

Perbualan Ina terhenti. Dia menoleh dan sedikit terkejut melihat apa yang aku lakukan. Kemudian dia menyambung perbualannya dan membiarkan aku melayan punggungnya sepuas hatiku.

Aku kemudiannya berdiri dan memeluk Ina dari belakang. Aku raba seluruh tubuhnya dan menekan-nekan batangku yang keras di dalam seluar ke celahan punggungnya. Ina membiarkan perlakuanku itu dan terus berbual bersama boy friendnya. Sekali-sekala Ina menonggekkan lagi punggungnya ke belakang membuatkan batangku tertekan lebih rapat di celah punggungnya. Nafsuku sudah tidak keruan. Aku keluarkan batangku dari bahagian zip yang aku buka. Aku letakkan batangku di celah-celah bontotnya dan ku tekan rapat-rapat ke punggungnya. Ina menoleh sejenak ke arah punggungnya dan dia lihat batangku yang keras menegang itu bergesel-gesel di celahan punggungnya di sebalik keadaan yang agak gelap itu. Terus Ina menonggekkan lagi punggungnya membuatkan air maniku hampir-hampir terpancut keluar membasahi seluar slack yang dipakainya. Aku tahan sekuat yang boleh.

Aku lihat Ina belum ada tanda-tanda ingin berhenti berbual bersama boy friendnya. Seperti dia berasa seronok dengan apa yang aku lakukan. Aku kemudiannya meletakkan batangku di celahan kelengkangnya. Aku peluknya dan tanganku mendorong batangku agar lebih rapat ke belahan cipap yang berselindung di balik seluarnya. Sedikit demi sedikit aku rasakan kelengkangnya basah dengan air nafsunya. Nafas Ina juga semakin laju dan membara. Aku sedari Ina segera menamatkan perbualannya.

Selepas dia meletakkan ganggang dia terus memaut pada public phone dan menonggekkan punggungnya tanpa menoleh aku yang sedang menyorong tarik batangku di kelengkangnya dari belakang. Melihatkan dia yang semakin rela dengan perlakuanku itu, aku terus memeluknya dan meraba mencari butang dan zip seluar slacknya. Selepas membuka butang dan zip seluarnya, aku selak bahagian belakang seluar slacknya yang ketat itu ke bawah hingga menampakkan seluruh punggungnya yang gebu dan putih itu.

Sekali lagi aku melakukan acara sorong tarik di celahan cipapnya tetapi kali ini, tanpa halangan dari seluar tracknya. Air nafsunya benar-benar membuatkan batangku basah lecun. Aku rasakan geselan batangku di belahan cipapnya semakin licin dan semakin memberahikan. Kemudian dengan berani aku memasukkan kepala batangku ke pintu lubuk nikmatnya. Aku tekan perlahan-lahan, nampak tiada bantahan. Cuma badannya yang sedikit mengejang. Kenikmatan barangkali. Aku paut punggungnya dan menariknya kebelakang dan dengan sekali tekan keseluruhan batangku terbenam ke dalam lubuk nikmatnya hingga aku dapat rasakan dinding dasar cipapnya ditekan kuat kepala batangku.

"Oohhhh....." dengusan suara Ina kedengaran di telingaku dengan agak perlahan selepas menerima tikaman yang lazat dari batangku.

Aku tekan lagi ke dalam hinggakan kepala batangku terasa sakit akibat menerjah dinding dasar cipapnya lebih dalam. Kenikmatan yang Ina rasakan memang diluar dugaannya. Badannya melentik dengan kepalanya yang terdongak ke atas membuktikan kata-kataku. Dengusan nafasnya juga semakin kencang. Ina kelihatan seperti berkhayal ke alam lain. Mulutnya melopong dengan mata tertutup rapat diiringi hembusan nafas yang semakin laju.

"Ooooohhhhhh......." hanya itu yang kedengaran di telinga aku.

Aku rendamkan batangku dalam keadaan sebegitu lebih kurang seminit. Bila tubuh Ina mula mengendur, aku tarik batangku hingga hampir terkeluar dari mulut cipapnya dan kemudian aku kembali menolak batangku sedalam-dalamnya. Sekali lagi tubuh Ina melentik dan bergelinjang kenikmatan. Kemudian aku teruskan adegan keluar masuk seperti biasa. Aku dapat rasakan air nafsu Ina keluar meleleh dari cipapnya ke batangku. Banyak juga air cipap budak ni. Memang licin gila aku rasa ketika itu. Memang betul-betul tercabar keberahian aku. Air maniku hampir-hampir sahaja mahu terpancut walau pun tidak sampai 10 kali aku sorong tarik batangku keluar masuk cipapnya. Tetapi aku tetap tahankan, aku tak mahu kalah awal.

Lebih kurang dalam 20 dayungan yang agak perlahan dan lama itu, aku rasakan cipap Ina semakin sempit dan dia semakin menolak batangku masuk lebih dalam. Tubuhnya kembali melentik dan mengejang keras. Peluhnya juga sudah membangkitkan aroma tubuhnya yang memberahikan. Tangan Ina semakin kuat memegang telefon awam dan bucu dinding pondok telefon.

"Ooouuuufffffff........huhhhhhh......" dengusan nafas dari mulutnya berbunyi dengan jelas.

Tubuhnya terus menggigil suara yang keluar dari mulutnya kedengaran seperti mahu menangis. Limpahan air nafsunya semakin tidak terkawal dan seperti memenuhi ruang lubang nikmatnya. Aku peluk tubuhnya dengan erat. Dia terus memeluk tanganku yang melingkari tubuhnya. Kemudian dia menoleh dan kelihatan nafasnya kembali perlahan walau pun tidak teratur. Dia merenung mataku kosong dan cuba untuk mengucup mulutku. Aku kucup mulutnya sambil merasakan dia menekan batangku sedalam-dalamnya di dalam cipapnya yang benar-benar licin itu. Aku hampir menggelupur kenikmatan bila merasai cipapnya yang licin mengemut-ngemut batangku.

"Zin , lepas luar ye.." pintanya sayu.

Aku tidak membalas kata-katanya, aku sambung kembali hayunan menikmati lubang nikmat Ina dari belakang. Ina menonggekkan bontotnya mendorong aku untuk terpancut lebih cepat. Batangku semakin mengembang keras di dalam cipapnya. Aku keluarkan batangku dan dengan pantas tangan Ina menyambar batangku di belakangnya lalu dilancapkan batangku yang berlendir itu.

"Ina, aku nak terpancut sayanggg...."kataku kenikmatan
"Pancutkanlahh...." Suaranya yang perlahan dan lembut itu serta merta meledakkan air maniku dari batangku yang digenggam Ina.

Terpancut-pancut air maniku di atas punggung Ina sambil tangannya tak henti melancapkan batangku. Dia kelihatan seperti memerah habis air maniku keluar dari kantungnya. Selepas habis air mani aku pancutkan, Ina melepaskan genggaman tangannya dan membetulkan kembali seluarnya. Begitu juga dengan aku.

Sebelum kami beredar dari situ, kami sempat berpelukan dan berkucupan penuh nafsu sambil tangan masing-masing meraba-raba ke seluruh pelusuk tubuh. Kemudian kami beredar sambil berpegangan tangan.

Sampai sahaja di jalan besar, lampu jalan yang terang menyilaukan mata kami berdua. Mataku tertumpu di punggungnya dan kelihatan seluar slacknya yang berwarna brown cerah itu ada tompok-tompok yang basah akibat air maniku yang terpancut tadi.

"Ina, seluar Ina basah." Tegurku perlahan.

Terus sahaja dia menoleh melihat punggungnya. Dengan kelam kabut dia menurunkan bajunya menutupi punggungnya.

"Tadi Ina tak lap dulu ye?" tanyaku

"Tak..... Ina terus pakai lepas Zin dah habis pancut...." jawabnya.

"Zin pancut banyak sangat....... nasib baik tak lepas dalam..." Katanya lagi.

"Kalau lepas dalam pun apa salahnya..." kataku sinis dan diikuti dengan cubitan manja dari Ina.

Aku kemudian menghantarnya pulang di blok bawah rumah sewanya. Kemudian aku terus berjalan pulang ke rumah sewaku selepas bayangnya hilang dari pandangan. Sepanjang perjalanan tadi kami langsung tidak bercakap melainkan tentang seluarnya yang basah tadi itu. Mulut masing-masing seolah terkunci. Seolah terkejut dengan apa yang baru berlaku tadi.

Nani

Semuanya berlaku ketika aku bersekolah di Kelang. Tahun itu aku sedang bersiap menduduki peperiksaan SPM. Aku tinggal di asrama. Sememangnya sejak mula aku tinggal di sini, banyak pekara tentang sex yg aku pelajari, dari kawan2, majalah dan buku bacaan.Pernah satu ketika kami lawan melancap di bilik air, siapa tahan paling lama dan pancut paling jauh dia yg menang.Kami semua memang kepala gila ketika itu. Kalau ada kesempatan kami akan ke rumah kawan menonton blue filem.

Form 5 aku bergelar senior, dihormati oleh junior dan diminati oleh segelintir peminat ku. Aku adalah salah seorang pengawas di sekolah dan dikira pandai bergaya.Semenjak form 4 aku telah mula rapat dengan rakan sekelas ku Nani (nama manjanya). Dia adalah seorang gadis yg ceria yg baru saja bertukar dari sekolah lain, dia juga tinggal di asrama. Nani adalah antara girl tercantik di dalam kelas aku dan diasrama. Aku berasa bangga bila digelar sebagai boyfriendnya.

Bermata galak, bibir halus dan kecil, kulitnya nan putih licin berbulu roma halus, rambutnya lurus sampai ke bahu dengan ketinggian sederhana bertubuh mantap sesuai dengan ketinggiannya. Sewaktu form 4 dia duduk disebelah ku di barisan kedua dari belakang. Nani sedikit perlahan dalam bidang matematik sedangkan itu adalah subjek favourite aku. Dia sering meminta bantuan ku dan disitu kami mula rapat.

Di kelas, aku selalu mencuri2 pandangan kepayudaranya yg selalu terserlah sebab Nani sering membiarkan butang bajukurungnya terbuka. Aku rasa Nani memang tahu yg aku suka memerhati.Ketika mengajarnya math aku akan cuba merapatkan diriku pada Nani supaya dapat merasakan sentuhan kehangatan badannya. Nani tidak menghalang semua itu, dia semakin rapat dan intim dgn ku malah selalu tangan Nani diletakkan diatas peha ku.

Masa tu sememangnya aku menjadi keras... terus salah parking. Berakhir zaman enjoy form 4, kami mula tahun form 5 yg mendebarkan (SPM). Aku dan Nani menjadi semakin rapat, kami selalu prep (study) bersama dilibrary dan pada hari minggu di kelas2 kosong di sekolah. Pada pertengahan tahun aku dapat satu tempat study baru yg lebih privesi. Bilik gerakan ketua pengawas yg terletak di hujung bangunan sekolah bersebelahan stor sukan yg sememangnya sangat sunyi.

Sebagai penolong ketua pengawas aku ditugaskan untuk menjaga bilik itu dan memegang kuncinya.Di situ kami ulangkaji, buat latihan dan kerja sekolah bersama. Akhir2 ini Nani dah mula berani memberi ciuman ke pipi ku setiap kali kami habis study bersama.Tahun ni aku kurangkan perangai gila2 aku. Member2 semua gelar aku mat cintan sejak mula berkepit dgn Nani. Satu hari ketika cuti Deepavali kebanyakan pelajar asrama balik kerumah masing2. Aku dan Nani seperti biasa merancang sessi ulangkaji disitu.

Disebabkan tak ramai orang di asrama, kami mulakan sessi seawal jam 8.30pagi sebaik selesai sarapan. Di bilik pengawas kami gunakan meja ketua pengawas dan di depannya ada sofa panjang. Aku memang dah lama memendam rasa pada Nani, tapi tak ada timing baik. Kali ni aku pasti, sebab tak ada orang lain disitu kecuali kami. Jadi aku mulakan dengan mengajak Nani duduk di sofa.

Aku buat sessi soal jawab hafal formula adds math. Kalau dia salah dia kena cium pipi aku sekali kalau dia salah 5 kali dia kena cium mulut aku yg sebelum ini belum pernah kami lakukan. Peliknya, Nani setuju dengan cadangan aku... ah kali ni aku pasti mesti dapat. Tentulah aku bagi dia soalan2 yg aku tahu dia tak boleh jawab. Sampai kali ke 5 dia salah jawapan sampailah waktunya. Nani malu, dia suruh aku yg cium mulut dia. Pelahan2 aku rapat kemulutnya, Nani terus memajamkan matanya.

Mula dgn sentuhan mulut..hingga hisapan lidah. Nikmat yg sama2 kami rasakan sukar digambarkan. Masa tu Nani semacam tidak mahu melepaskan mulut ku. Tangan ku mula merayap ke payudaranya...dan menyelinap masuk kedalam baju kurungnya. Nani macam tidak sedar permainan tangan ku..tangan ku mula masuk kedalam kainnya. Nani memegang tangan ku seolah2 melarang aku pergi lebih jauh. Aku terus menghisap lidahnya dan bermain2 sekitar tengkuknya. Ketika itu tangan Nani tadi terus memegang kepala ku dan tangan aku menyelinap masuk sehingga menyentuh farajnya...wah dah basah...aku dah semakin keras, dalam kedengaran dengan tidak Nani kata "Jangan..Min, I tak nak sampai ke situ...I tak ready...I masih dara Min"..Namun jari ku terus bergerak bermain2 perlahan seperti yg aku lihat dalm blue filem. Tenyata aku berjaya 'mencairkan' Nani... dia seperti mahukan sesuatu...sesekali badannya menjadi keras dan kelangkangnya mengepit kuat jari ku (hari ni baru aku tau dia climax).

Batang ku dah tak tertahan kerasnya...mungkin hasil dari pertandingan melancap yg aku sering menangi... aku dapat menahan diriku. Aku terus menanggalkan seluar dalam Nani... aku terus berdiri dan menanggalkan seluarku..Nani sempat menjeling kearah batang ku yg mengeras itu yg pertama kali ia melihatnya... aku berlari kepintu sebentar memastikan telah dikunci...aku selak kain Nani keatas dan menghalakan batang ku ke farajnya yg hangat dan basah itu. Aku ragu2 kerana lubangnya terlampau sempit macam tak kelihatan (tak macam blue film). Namun jari ku telah mengenalpasti kedudukannya tadi...aku tak punya banyak masa... sebelum nani menolak. Nani dalam keadaan duduk dan aku melutut..ketika itu Nani memegang batang ku seolah2 menghalang aku meneruskannya... aku pantas memeluknya dan menghisap payudaranya...Nani mengeliat. Aku ambil kesempatan keadaan ini utk terus menjunamkan batangku..aku hanya berjaya memasukkan kepalanya sahaja...kerana Nani mengaduh kesakitanAku terus mencium2 keseluruhan leher,dada dan mulutnya...ketika Nani hayal.. aku henyak dengan kuat dan "Arggggg...ahhhhh" Nani menahan sakit dan kedua tangannya mencengkam belakang badan ku.Sempit sangat sempit.. Aku terus menghayun perlahan2.... buat pertamakali aku habis selepas tak sampai 10 hayunan (kalau melancap sampai 40 minit)... mungkin terlampau ghairah atau terlampau sempit. Nani menangis.. namun aku memang pandai memujuknya... Sehingga petang kami di bilik itu... 4 kali aku mengulang kaji "biologi" dengan Nani... bermula kali ketiga aku tahan lebih lama dan Nani telah mula merasai nikmatnya.

Semenjak aku dan Nani menjadi ketagih.... kami sentiasa mencari kesempatan dibilik pengawas... sehinggalah enam bulan kemudian kami dalam diam ditangkap oleh warden dan dibuang sekolah. Aku mendapat pangkat satu dan Nani pangkat 2. Untuk menutup malu ibubapa Nani mengawinkannya dengan saudara terdekatnya. Dan semenjak itu aku tak pernah jumpa Nani... keayuannya sentiasa segar diingatanku. Yusnani Faizah ... maaf atas perkongsian ini. Sehingga kini sudah 6 gadis menyerahkan mahkotanya pada ku...2 cina 4 melayu... namun pembalasan tuhan telah memberikan aku isteri yang telah tiada dara.... dia tidak beritahu namun aku mengetahuinya

Friday, July 27, 2012

Alim Bertudung (Bahagian 3)

Hari ni merupakan hari last kat perkhemahan ni. So, memang tak banyak aktiviti yang dibuat. Malasnya aku rasa nak bangun, maklumla malam tadi bertarung sampai pukul 12 malam baru habis. Tapi memang terpaksa bangun awal gak, maklumla bukannya kat rumah sendiri nak bangun ikut suka hati. Tapi lepas b/fast, buat senaman ringan dengan ada la sikit ucapan, semua peserta dibenarkan balik ke khemah masing-masing. Peserta diberi kebenaran untuk buat aktiviti bebas atau berjalan kat area sekitar dengan syarat tak boleh jalan sorg2 takut sesat. Peserta juga mesti berkumpul kat dewan makan dalam pukul 2 petang untuk makan t/hari. Dalam pukul 10 aku dah sampai kat khemah. Kenderaan yang nak amik kitorang dari kem perkhemahan ni akan sampai dalam pukul 5 petang. Memang banyak masa untuk berkemas. Aku apa lagi, dah ada peluang ni plan nak sambung tidola. Mengantuk tak hilang lagi. Baru je letak kepala kat bantal nak lelap, ada lak sorang anak yatim ni cari aku. Dalam hati geram gak. Dahla aku tak cukup tido, ada je nak mengacau. Bila jumpa dia hulur aku satu nota "Kak Ila bagi" terus dia blah. Tak sempat nak tanya apa2. Bukak je terkejut gak aku. "I nak jumpa U dalam pukul 10.30 pagi kat tepi sungai. Tapi tolong lalu jalan lain, sebab ada anak-anak yatim kat jalan biasa. Takut diorang syak apa-apa. Cakap jugak kat partner Atie dgn Idah. Lagi satu, Idah nak try rasa buat dgn U, boleh ke? Kalau tak boleh takpe". Dalam hati aku best jugak ni. Memang aku nak merasa Idah punya. Dah terbayang kat kepala aku tetek Idah yang macam nak terkeluar dari bra ½ cup dia. Tapi macam tak percaya pulak. Betul ke diorang nak tukar partner. Ah! Apa-apahal tu citer nanti, yang penting sekarang ni pegi jumpa diorang dulu. Aku tak berlengah lagi. Terus bagi tau partner Atie dgn Idah pasal nota tu. Diorang setuju je. Kami pun pakat amik tuala sangkut kat bahu sambil bawak baldi kecik sorang satu. Cakap kat member-member lain nak pegi jalan-jalan belakang khemah, lepas tu nak pegi mandi. Konon-konon la. Terpaksa la cari jalan nak ke tepi sungai tu lalu jalan lain bukan jalan yang biasa diorang gunakan. Nasib baik dah dua tiga hari kat sini, at least dah tau jugak nak mencari jalan lain. Terfikir jugak apa yang anak-anak yatim tu buat kat jalan tu?

Redah-punya redah, sampai jugak kat tepi sungai. Sampai je diorang bertiga dah tunggu. Tak buang masa, kitorang jalan sama-sama cari port yang jauh sikit dari diorang selalu pegi amik air atau mandi. Jumpa satu port baik punya, Idah dgn ila terus amik 2 tikar dari beg sandang yg diorng bawak terus hampar kat situ. So, kitorang duduk sama-sama sebelah couple masing-masing. Hari ni yang lelaki pakai t-shirt dgn seluar pendek je. Maklumla, tadi kitorang cakap nak pegi mandi. Ila pulak pakai tudung labuh warna pink, dengan baju kurung. Idah pakai tudung labuh warna kelabu dengan blouse lengan panjang dikenakan dgn track suit. Atie pulak pakai tudung biasa warna biru muda, t-shirt ketat dengan seluar slack. Sambil duduk-duduk tu, sembang-sembang la dulu. Aku tanya Ila, apa yang anak yatim buat kat jalan selalu. "I suruh tiga budak pompuan jaga kat situ. I cakap kitorang nak berjalan tepi sungai, lepas tu nak mandi. So, kalau ada sape2 datang tiup wisel yang I bagi kat diorang. So, tak payah risau pasal org lain" Ila explain kat aku. Wah, bukan main lagi diorng ni punya plan. So sekarang ni line memang betul-betul clear la. "U, boleh ke Idah nak main dgn U?" Aku tanya balik kat Ila "Bolehke?" "Apa la u ni, apa yg tak leh pulak? U bukan boifren I" jawab Ila sambil tergelak. Aku terus mengangguk je. "Ha, apa lagi Dah? Kita tukar partner sekarang." Sambil tersenyum Idah bangun terus pegi kat sebelah aku. Ila pegi kat partner Atie, Atie lak tukar partner dgn partner Idah.

Sampai kat sebelah aku, Idah selak tudung labuh dia keatas, sambil tangan dia terus bukak butang blouse dia. Terkejut aku bila tau Idah tak pakai bra dan terus keluarkan tetek dia dari baju dia. "Ha! Nape U tak pakai bra?" soalan bodoh terpacul dari mulut aku sebab terkejut punya pasal. "saje…nak goda U. I tau u geram tengok breast I". "I dah bukak baju I, U kena la bukak seluar U pulak, I nak tengokla jugak batang yang buat kawan I mengerang-ngerang bila kena fuck dengan U. Lagipun Ila bagitau I, batang U besar, nak la jugak tengok besar mana." Aku terus bangun, terus tanggalkan seluar pendek aku, Tinggalla uwear aku yg kaler biru. Sekarang ni aku cuma pakai uwear dengan tshirt. Idah lak tinggal track suit dia dengan tudung labuh. Ila aku tengok tinggal tudung labuh, dengan baju kurung dia yang dah tersingkap keatas, dengan panties kaler krim,kain dah tanggal. Sambil dia tengah mengurut batang partner dia yang dah bogel. Atie masa ni belum tanggal apa-apa cuma tgh menghisap kote partner dia. Masa ni baru la tau perangai sorg-sorg kawan Ila yg aku tgk mcm malu-malu dan gaya alim-alim masa aku kenal masa mula-mula perkhemahan dulu.

Idah yg mula-mula aku tgk memang takde terfikir pun pasal sex dengan dia, kini baru aku tau punya pengalaman sex yang luas. Tak kisah pun main dengan sape-sape yang dia nak. Atie lak yang memang agak ranggi walaupun bertudung, memang gelojoh tentang sex. Apa taknya, baru-baru start je aku tgk dia terus buat blowjob. Ganas sungguh.Bila aku dah tanggalkan seluar aku, aku terus je peluk Idah. Sambil duduk sebelah- menyebelah dengan Idah, tangan kanan aku meramas tetek Idah sebelah kiri, sambil leher Idah aku jilat perlahan-lahan. Masa ini Idah dah mula mengeliat kegelian sambil sekali-sekala terdengar Idah mengerang pelan bila puting tetek dia aku gentel. Tangan Idah sambil tu meramas-ramas batang aku dari luar uwear. Masa ni batang aku memang dah tegang walaupun belum sampai tahap maksimum. Sambil tu pandangan aku sekali-sekala tengok aksi Ila dan Atie dengan couple masing-masing. Makin bertambah stim aku bila dapat tengok blue filem secara live ni. Idah tak tunggu lama, terus dia seluk tangan dalam uwear aku. Dikeluarkan batang aku dari uwear. Sambil tu aku mula masukkan tangan sebelah lagi dalam seluar Idah. Aku usap-usap panties Idah yang dah rasa lembapnya. Idah terus bangun, dia tanggalkan track suit dengan panties dia sekali. Tembamnya aku tengok puki Idah bercukur rapi.

Idah terus baring terkangkang. "Hulurkan batang U dalam mulut I" Idah mintak batang aku. Aku terus tanggalkan tshirt dengan uwear. Dah tak pakai apa-apa masa ni. Aku baring mengiring, hulurkan batang kat muka Idah, sambil kepala aku mengadap puki Idah. Terus Idah masukkan batang aku dalam mulut dia."Emmmppphh…emmm…..emmmmm……" dengar Idah menyonyot batang aku. Aku terus kangkangkan peha idah sambil tangan aku try bukak celahan puki Idah. Memang nampak jelas biji kelentit Idah yg tengah menonjol. Lidah aku jilat pelan-pelan kat biji kelentit Idah. Sambil sekali-sekala aku sedut biji dia ni. Kadang-kadang aku terpaksa berhenti sekejap. Apa taknya, tak tahan rasa bila Idah sedut keluar masuk batang aku dalam mulut dia. Lidah aku terus main kat celah puki Idah, dari biji turun ke lubang puki dia. Idah lak kadang-kadang dengar dia mengerang masa lidah aku jilat kat dalam lubang dia. Aku terus mainkan lidah aku dalam lubang puki Idah sementara Idah masih lagi tak puas menghisap batang kote aku. Masa ni aku tak tau apa yang couple lain tengah buat. Cuma kadang-kadang dengar jugak suara Ila dengan Atie mengerang. Tak lama Idah lepaskan batang aku dari mulut dia. Dia terus baring telentang. Aku tak tunggu lama terus tindih Idah. Masa ni baru aku nampak couple lain. Ila aku tengok kat atas couple dia. Masa ni diorang dua-dua dah bogel. Masa ni Ila tanggalkan tudung labuh dia. Maybe sebab dia tau line betul-betul clear. Baru aku tau rambut Ila paras bahu sebab sebelum ni Ila tak pernah tanggalkan tudung dia walaupun dah dua kali aku main dengan dia. Atie lak aku tengok dah buat doggie style dengan couple dia. Atie cuma tinggal tudung dia je. Yang lain dah tak pakai apa. Hebat gak tengok aksi Atie yang tengah terpejam menahan asakan batang kote.

Aku letakkan batang kote aku yang tengah keras kat celah puki Idah yang dah basah. Mulut aku terus nyonyot kat tetek sebelah kiri Idah yang terpacak keras keatas dengan puting pink menonjol. Idah ni putih orangnya dengan muka yang cukup manis. Tu yang puting tetek dia kaler pink. Tetek dia lak cepat je merah bila kena kerjakan sebab kulit dia putih. Tangan aku terus meramas tetek Idah yang sebelah lagi. "Aahhh….ouchhh…oucchhh….oohhh…eemmmmm…." kedengaran sesekali Idah mengerang bila puting atau tetek dia aku ramas dengan agak kuat. Mungkin sedap atau sakit aku tak taula. Aku memang tak lepas peluang kerjakan tetek Idah puas-puas sebab memang dah geram sangat kat tetek dia. Idah meramas-ramas kepala aku sambil dia goyang-goyangkan punggung dia bagi puki dia rasa bergesel kat batang kote aku. Aku kenakan kepala kote aku kat biji kelentit Idah dan aku geselkan pelan-pelan. Idah masih meramas kepala aku sambil tangan sebelah dia ramas punggung aku. Kepala Idah geleng kiri kanan menahan asakan batang kote aku dan juga sedutan mulut aku kat puting dia. Tudung labuh yang dia pakai agak kusut bila kepala dia tak duduk diam. "ahhh….ahhhh…. sedapnya…sedapnya…fuck me sayang….I tak tahan ni…." Idah mengerang dengan agak kuat. Aku terus geselkan kepala kote aku kat celah puki Idah. Kepala kote aku bergesel dari biji ke lubang puki Idah. Aku buat berulang kali bagi Idah makin stim. Aku tengok couple lain dah fuck dengan macam-macam aksi. Atie dari doggie style dah tukar aksi menunggang kuda sementara Ila pulak kena tunggang dengan couple dia. Ganas sungguh aku tengok couple Ila ni. Maybe dia memang geram nak fuck Ila so bila dapat peluang dia tak lepaskan. Kaki Ila sangkut kat bahu dia, sambil dia menyorong batang keluar masuk dalam puki Ila.Aku terus mainkan batang aku kat puki Idah dengan tetek dia masih aku kerjakan. "Arghhh….Arggh…..fuck me…fuck me….Pleaaseee….I nak kote U….I nak kote…..tak tahan ni…….pleasee…..ahh…." Idah semakin mengerang dengan Kuat. Idah pun sambil tu tengok jugak aksi kawan-kawan dia yang tengah fuck. Tu yang buat dia tak tahan sangat.

Aku bukak kangkang Idah luas-luas, kenakan kepala kote kat lubang dia. Dengan agak perlahan aku tekan batang aku masuk dalam lubang puki Idah. Walaupun agak ketat, batang aku berjaya jugak masuk setengah. Maybe sebab lubang Idah dah basah dengan air dia dan juga basah masa aku jilat tadi. Aku tarik keluar balik batang aku, lepas tu aku terus tekan dengan kuat dalam lubang Idah. Kali ni batang aku dapat jugak masuk habis. "Argghhhh……argghhh….ooouuhhhh……" Idah mengerang panjang bila aku tekan habis batang aku dalam lubang dia. Aku gesel-geselkan batang yang dah sepenuhnya dalam lubang Idah pelan-pelan. Masa ni batang aku rasa dikemut-kemut dengan lubang puki Idah. Aku tarik keluar batang aku, masukkan terus dalam lubang Idah. Aku mula sorong tarik kote dalam puki. Terangkat punggung Idah bila aku tekan dalam-dalam batang aku. "Ahhh…ah….sedapnyaa….sedapnyaa…fuck me lagi sayang….aarghhh…..arghh….sedapnya batang kote U…..nikmatnya….lazatnya kote…..ahhh….ah…." Idah makin mengerang tak tentu arah. Idah angkat kaki dia keatas, disilangkan kaki dia kat pinggang aku. Masa aku hentak punggung aku, Idah terus tekan punggung dia bagi betul-betul rasa. Memang hebat aksi Idah ni bila tengah fuck. Tak sangka aku gadis yang aku sangka tak tau apa-apa pasal sex, nampak pemalu, sopan, dengan tudung labuh rupanya punya kehebatan dan pengalaman yang hebat bila main. Masa ni aku tengok partner Atie dah terbaring kepuasan. Atie yang aku rasa tak puas lagi, pegi kat partner Ila yang masih lagi tengah mengongkek puki Ila. Masa ni Ila kat bawah, so Atie naikkan tudung dia kat bahu terus hulurkan tetek dia untuk dihisap partner Ila. Partner Ila sambil kerjakan tetek Atie, teruskan fuck Ila yang aku tengok macam dah nak klimaks sebab kepala dia dah tak tentu arah dengan suara mengerang yang semakin kuat. Tak lama Ila pun mengerang dengan agak kuat dan terus baring terlentang sebab dah klimaks. Atie pun terus baring sebelah Ila untuk difuck oleh partner Ila. Partner Ila terus masukkan batang dia dalam lubang puki Atie.

Masa ni aku masih kat atas Idah. Aku terus sorong tarik batang keluar masuk dalam lubang puki Idah. Kadang-kadang kepala aku sempat menyonyot tetek Idah yang bergoyang masa aku enjut batang dalam puki Idah. Geram betul tengok tetek Idah bergegar masa aku fuck dia. Idah pulak masih kepit pinggang aku dengan peha dia sambil sebelah tangan dia raba bontot aku dan sebelah tangan lagi kat bahu menahan asakan aku. Sambil mengongkek tu aku dan Idah tak lepas peluang tengok aksi Atie yang kena fuck. Partner Ila lepas tu keluarkan batang dari lubang puki Atie dan terus bangun sebab dah nak pancut. Ila yang terbaring kepuasan tadi terus duduk dengan kepala mengadap betul-betul kat kote partner dia sambil tangan Ila tolong urut-urut batang partner dia. Atie pun tak lepas peluang duduk sebelah Ila sambil tangan dia meramas biji kote partner Ila. Sekarang ni jelas kat depan aku dua orang gadis mencangkung depan kote menadah muka menunggu air mani pancut. Partner Atie yang tadi terbaring keletihan mula mengurut batang yang dah mula keras balik menyaksikan aksi dua perempuan melayan satu lelaki. Tak lama kemudian air mani dari kote partner Ila mula terpancut dengan deras tepat ke dalam mulut Ila yang ternganga.

Atie terus amik batang kote tu halakan dalam mulut dia sambil air mani terus memancut-mancut dalam mulut dan terkena jugak tudung dia yang tak bukak lagi. Lepas tu partner Ila terus baring keletihan sebelah Ila. Atie yang masih tak klimaks terus pegi kat aku yang masih mengerjakan Idah yang masih tak puas dikerjakan pukinya. Idah yang faham Atie tak puas lagi, beri laluan untuk aku fuck Atie. Atie terus tiarap sambil menonggengkan punggung dia keatas menadah puki dia untuk disumbat batang aku. Aku terus pegang bahu Atie, halakan batang kat lubang Atie yang tengah ternganga menadah batang. Bila rasa kepala kote aku dah kat lubang Atie, aku terus tekan dalam-dalam batang aku kat puki Atie. Sekali tekan je batang aku dah masuk habis sebab lubang puki Atie dah kena dua batang tadi kot. "Aarrghhhhh…… argh…..ahhh….ahh…..ouuhhhh……" Atie mengerang bila batang aku sumbat dalam puki dia. Aku terus enjut laju-laju bagi Atie cepat klimaks. Idah yang masih tak puas, berdiri sebelah aku yang tengah mengerjakan Atie. Idah halakan puki dia tepat kat muka aku untuk dijilat. Aku sambil kerjakan lubang puki Atie dengan batang aku, lidah aku menjilat dan sesekali menggigit biji kelentit Atie. Atie terdongak keatas menahan kesedapan sambil tangan dia sebelah meramas-ramas tetek yang tertutup tudung dia yang kusut dan sebelah lagi meramas kepala aku. "I dah nak klimaks ni, Fuck me harder….ouhhhh….ahhhh…..ahhhhh…..sedapnya ….sedapnya….sumbat kote dalam-dalam….Arghhhhh……." Atie menjerit kepuasan bila dia dah sampai puncak. Aku terus cabut batang dari lubang Atie untuk disumbat kat lubang puki Idah. Aku walau tak pancut lagi, tapi rasa letih gak. Aku baring sebelah Atie, sambil Idah yang tak klimaks lagi amik posisi dia. Sekarang ni Idah cuba nak menunggang aku. Atie terus terpejam keletihan kat sebelah. Yang dengar cuma nafas dia yang kepenatan. Ila yang terbaring keletihan tengah main-main tangan kat biji klentit dia sambil melihat aksi aku melayan Idah. Idah dah mengangkang atas badan aku sambil pegang batang aku yg still keras ke puki dia. Dengan mata terpejam bersedia menerima kenikmatan batang aku, Idah tekan pelan-pelan punggung dia kebawah. Aku dapat rasakan kepala batang aku tenggelam sedikit demi sedikit dalam lubang puki Idah yang basah dan hangat. "Aarrrghhh……arghhh…….ahh…." Idah mengeluh kenikmatan bila batang aku mula masuk dalam lubang puki dia. Idah tekan lagi punggung dia ke bawah sampai batang aku tenggelam semuanya dalam lubang dia. Idah bukak matanya sambil pandang kat aku. "Sedapnya batang kote U, patutla Ila kata sedap main dengan U". "Ala…bukannya besar sangat batang I pun. Kalau compare dengan batang mat salleh lagi besar" Aku menjawab. "Memang la tak besar batang Omputih, tapi kalau compare dengan kawan I yang lain, batang U ni kira besarla" sambil tu Idah teruskan gesel punggung dia bagi puki dia rasa kat batang aku. Aku dapat rasa lubang puki Idah mengemut-ngemut batang aku. Rasa macam batang aku disedut-sedut. Aku hanya mampu mengerang kesedapan sambil membiarkan Idah terus mengerjakan batang aku.

Idah mula menunggang aku macam menunggang kuda. Aku selak tudung labuh Idah yang jatuh menutupi tetek dia keatas. Bila tudung labuh dia dah terselak, nampakla tetek Idah yang menegang bergoyang ke kiri ke kanan semasa Idah mengenjut punggung dia. Aku pun boleh nampak dengan jelas batang aku keluar masuk dalam lubang puki Idah. Masa Idah tekan punggung dia, batang aku terus tenggelam habis. Idah makin mengenjut laju bila aku tolak punggung aku keatas sambil punggung dia aku ramas dengan ganas. "Ahhh…ahhhh….sedapnya batang kote u…ahhh… ahhhh….fuck me harder…fuck me harder…ouhhh…." Idah mengerang dengan kuat sambil terus menunggang aku. Aksi aku dengan Idah diperhatikan oleh yang lain. Ila mula mendekati partner Idah yang masih terbaring keletihan. Aku tau Ila stim balik bila melihat aksi aku dengan Idah. Sementara tu partner Atie yang kote dia dah tegang balik, bangun lalu pegi dekat sebelah Idah. Idah yang masih kesedapan hanya membiarkan partner Atie meramas dua-dua belah tetek dia. Tak lama partner Atie pegi ke belakang Idah yg masih menunggang aku. Masa ni aku tak tau lagi apa yang partner Atie nak buat. Partner Atie mula peluk Idah dari belakang, sambil tangan dia meramas tetek Idah. Idah berenti sekejap dari mengenjut, dengan batang aku masih lagi ada kat dalam lubang puki dia. Idah mula memejamkan mata, menantikan sesuatu dari partner Atie. "Arghhh…..ahhhh……..ouchhh…aduhhh….." Idah mula terdongak kepala dia keatas sambil mengerang menahan kesakitan. Masa ni baru aku tau partner Atie masukkan batang kote dia kat dalam lubang bontot Idah.

Sekarang ni posisi Idah berada kat tengah-tengah antara aku dengan partner Atie. Aku terlentang kat bawah dengan batang kote dalam puki Idah, sementara Idah menunggang aku. Partner Atie lak ada kat belakang Idah dengan batang kote dia mengorek lubang bontot Idah. Satu posisi yang aku tak pernah rasa lagi walaupun dengan awek aku. Posisi yang penah aku tengok dalam blue filem tapi tak pernah terfikir dibuat oleh gadis bertudung labuh secantik dan semanis Idah. Walaupun Idah nampak macam agak sakit sikit, tapi dia tak menahan partner Atie ni dari terus memasukkan batang dalam lubang bontot dia. Partner Atie terus menekan batang dia kat dalam lubang bontot Idah dalam-dalam. Masa ni batang aku rasa di kemut dengan kuat oleh puki Idah. Idah masih lagi mengerang sambil mengetap bibir menahan rasa bila lubang bontot dia di korek dalam-dalam dengan batang dari partner Atie. Partner Atie mula keluarkan batang dan masukkan balik batang dia pelan pelan sambil tangan dia terus meramas tetek Idah dengan agak ganas. Aku pun sorong tarik batang aku dalam lubang puki Idah. "Arrghhhh….ahhhh….ouhhh….emmphhh…….ahhh……sedapnya……" Idah mula menahan asakan dari dua batang lelaki kat dalam lubang puki dan jugak lubang bontot dia. "Arghh…lagi…lagi….kerjakan puki I, kerjakan lubang bontot I….oohhh….nikmatnya batang kote…arghhhh…tak tahannya" Idah hanya mampu mengerang bila dua batang mengasak puki dan bontot dia.

Tudung labuh yang masih dipakai Idah dah kusut tak tentu arah. Sesekali dia turut menggoyangkan punggung bagi menambah kenikmatan yang dia rasa. Idah semakin ganas dengan mulut tak berhenti-henti dari mengerang dan mencarut. Sementara tu aku tengok Ila masih mengerjakan batang partner Idah sementara Atie tengah mengangkang atas partner Idah untuk dijilat puki dia. Diarong semakin stim bila melihat Idah dikerjakan dua lelaki secara live. Aku dengan partner Atie terus mengasak Idah yang dah kelihatan hampir klimaks. "Arrghhh… lagi…lagi…kerjakan I ganas-ganas……sedapnya kote….nikmatnya…ooohhhhh… ooohhhhhh….." Idah mencapai klimaks dengan melepaskan satu keluhan yang panjang. Partner Atie terus cabut batang dia dari lubang bontot Idah.

Aku terus baringkan Idah kat sebelah. Masa ni aku dah rasa betul-betul nak terpancut. Idah yang tengok aku nak terpancut, terus tarik batang aku kat muka dia sambil mengangakan mulut dia. Dua tiga kali Idah mengurut batang aku, aku terus terpancut. Air mani aku besembur dalam mulut Idah yang tengah menadah mulutnya, sambil Idah try telan air mani aku dengan bernafsu. Letusan air mani aku yang pertama masuk semuanya dalam mulut Idah. Letusan yang lain ada yang terpancut kat tudung labuh Idah, ada yang besembur kat tetek dan badan Idah. Air mani aku yang tak habis ditelan meleleh keluar dari mulut Idah kena kat tudung labuh dia yang kusut. Partner Atie yang masih mengurut batang, mengambil tempat duduk sebelah kiri Idah sambil menghalakan batang kote yang berkilat kat mulut Idah. Idah yang macam perempuan kehausan, menadah lagi mulut dia untuk menerima air mani dari partner Atie pulak. Suka benar rupanya Idah minum air mani lelaki. Tak lama partner Atie pun terpancut dengan air maninya masuk dalam mulut Idah. Tak banyak air yang keluar maybe sebab dia dah pancut tadi kot. Idah menelan air mani tu. Macam tak puas, Idah menjilat air mani yang ada kat bibir dia, sambil terus menjilat dan menghisap kepala kote partner Atie dan menyedut-nyedut kepala kote tu untuk menghabiskan sisa-sisa air mani dari batang partner Atie. Tak lama aku dan partner Atie terdampar sebelah-menyebelah Idah.

Aku sambil baring sambil menyaksikan projek memantat antara Atie, Ila dengan partner dia. Masa ni aku tengok partner Ila dah nak pancut sambil Atie dan Ila menadah mulut untuk menyambut air mani yang bakal besembur dari batang kote. Bila terpancut je air mani, dua-dua gadis yang selama ni aku tengok macam malu-malu, berebut-rebut menghalakan mulut ke batang kote tu. Dengan penuh nafsu, mereka menelan kesemua air mani dengan sisa-sisanya sekali. Bila aku paling ke Idah, Idah tengah baring terkangkang sambil mata terpejam. Diwajahnya yang ayu dan comel dengan masih bertudung labuh, kelihatan tanda keletihan dan kepuasan yang amat sangat. Tudung labuh yang terselak keatas, menampakkan kedua-dua tetek yang masih menegang dengan puting pink yang tercacak keatas. Tangan Idah sebelah meraba-raba kat bahagian puki. Maybe puki dia rasa pedih menerima asakan dari batang kote aku dengan cukup lama. Tangan sebelah lagi bermain-main kat air mani aku yang mula mencair kat atas badan dan jugak tetek dia. Disapukan seluruh air mani aku yang dah cair kat seluruh badannya seolah-olah dia puas bila badannya dipenuhi dengan air mani lelaki. Aku masih lagi macam tak percaya dapat fuck Idah yang sebelum ni aku tengok tak pernah pun tanggalkan tudung labuh dan memang sentiasa jaga tingkah laku walaupun semasa terlibat dalam aktiviti perkhemahan dengan anak yatim ni. Lebih memeranjatkan aku, Idah cukup advance tentang seks. Idah aku rasa sebelum ni mesti dah penah rasa banyak batang lelaki dan mesti penah main dengan dua lelaki sekaligus.

Bila dah agak lama rehat dan dah hilang sikit letih aku bangun dari baring. Aku tengok jam kat tangan dah hampir pukul 12.30. ni bermakna dekat dua jam kitorang buat group sex. Tak lama semua yang tadi rehat bangun dan duduk kat sebelah couple masing-masing. Idah bangun lalu duduk dan memeluk aku. Sambil tersenyum memandang aku tangannya cukup nakal meramas-ramas batang aku yang separuh tegang. "Jahatnya batang ni, rasa nak lunyai lubang puki I ni dikerjakannya" Idah mengusik aku. "Macamna batang ni tak jadi jahat, dia geram dengan lubang puki yang panas dan hangat. Lubang puki ni pun jahat jugak, macam nak tercabut batang ni dikemut-kemutnya" aku membalas usikan Idah sambil mengusap-ngusap puki Idah dengan tangan aku. Sementara tu aku tengok Ila tengah buat french kiss dengan partner dia sambil tangan meraba-raba kat badan. Atie lak tengah menghisap batang partner dia sambil duduk dan tangan partner dia tengah meramas-ramas tetek Atie. Aku rasa Atie ni memang suka buat blowjob.

Bila masing-masing dah agak hilang letih, Ila dengan Atie pegi kat sebelah Idah yang masih main-main dengan batang kote aku. "Ha, macamna Idah engkau dapat rasa batang dia?" tanya Ila kat Atie. "Tak larat aku dikerjakan batang ni. Sedap sangat rasanya. Memang betul la engkau kata La, batang dia ni memang best. Untungla makwe dia dapat rasa batang dia ni selalu." Idah beritau kat Ila dengan Atie sambil menjeling manja kat aku. "a'ah, batang dia ni besar jugak. Rasa sempit je masuk dalam lubang aku tadi" Atie pulak mencelah. "entah bila la pulak aku dapat rasa lagi batang dia ni. Mesti nanti lubang aku ni berdenyut-denyut rindu kat batang dia" Idah menyambung. Aku diam je la. Lepas tu mereka bertiga berjalan kat sungai belakang port kitorang untuk bersihkan badan. Masa ni baru aku nampak Idah bogel habis tanpa pakai tudung labuh dia. Rambut dia paras dada. Seronok juga tengok aksi tiga gadis bertelanjang bulat main air. Gadis remaja yang masih menuntut di IPT yang sentiasa bertudung litup, dengan muka yang manis dan sopan. Sape yang melihat diorang ni mesti tak menyangka diorang ni terlibat dengan aktiviti seks bebas. Aku pun sekadar cuci badan aku yang berpeluh tadi sebelum sarung balik pakaian aku. Kini semua dah berpakaian lengkap. Yang lelaki pakai balik pakaian yang diorang pakai masa mula-mula. Ila pakai balik tudung labuh dengan baju kurung yang dia pakai masa mula-mula. Atie dengan Idah pakai pakaian mula-mula tadi, cuma tudung je tukar. Atie sekarang tukar tudung warna merah, Idah pakai tudung labuh warna coklat muda pulak. Patutla aku tengok diorang bawak beg tadi, rupanya dalam beg dah siap dengan pakaian nak tukar. Sebelum balik tu sempat jugak Idah mintak buat french kiss dengan aku sambil berdiri. Aku amik kesempatan ni sambil french kiss, sambil meraba kat tetek Idah kat dalam tudung labuh dia. Tak cukup dengan tu, kami tukar tukar rasa buat french kiss dengan Atie dan Ila. Best betul aku rasa masa tu. Lepas tu kami balik lalu jalan yang mula-mula kami lalu tadi. Sampai je khemah hampir pukul 1. Aku terus je terlelap keletihan sebelum member satu khemah kejut aku bangun lunch pukul 2.

Masa habis camping tu aku mintak no tel diorng, so kitorang masih lagi contact. Lain kali aku akan cuba citer pasal macamna Ila, Idah dengan Atie ni boleh terjebak dengan aktiviti seks bebas ni. Citer ni Ila dengan Idah sendiri yang citer kat aku. So, tu je la citer aku tentang perkhemahan anak-anak yatim yang telah menjadi satu pengalaman yang tak mungkin dilupakan.